Recipe: Tasty Æggewraps

Æggewraps. Æggewraps er nem og lækker mad, der kan fyldes med forskellige ingredienser. Her er de lavet Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk. Æggewraps - den bedste opskrift med laks eller. Disse æggewraps er skøn og hurtig aftensmad, men smager også godt som en nem frokost.

Æggewraps De sunde æggewraps er fuld af smag og det perfekte valg til en kødfri aften, som med garanti vil gøre op med fordommen om at. Æggewraps kan varieres i uendeligheder. Fyld dem med lige hvad du har lyst til. Disse lækre æggewraps er super nemme at lave, og fyldet kan varieres. You can cook Æggewraps using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Æggewraps

  1. It's of Wraps:.
  2. You need 2 of æg.
  3. Prepare of salt og peber.
  4. It's 1 spsk of smør.
  5. You need of Fyld:.
  6. Prepare 1 of avocado.
  7. Prepare 20 g of spinat.
  8. Prepare 50 g of flødeost.
  9. Prepare 200 g of røget laks.

Nemme wraps lavet af æg og fyldt med laks og grønt. Lækre æggewraps med kylling og avocado samt friske grøntsager og en dejlig kombination af creme fraiche og salsa, der lige giver smagen et ekstra pift. Super nemt og ikke mindst sundt. Avokado er altid lækkert i sådan en sag, sammen med lidt frisk grønt og fint snittede rødløg.

Æggewraps instructions

  1. Skyl spinaten..
  2. Skær avocado i skiver..
  3. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt og peber..
  4. Varm en pande op og smelt halvdelen af smørret. Kom du halvdelen af æggemassen på panden og steg wraps'en på begge sider. Gentag processen..
  5. Lad wraps'ene køle lidt af inden fylde kommer på. Først smørosten, så spinat og tilsidst laks og avocadoen..
  6. Nu skal det den rulles sammen. Smørosten holder det hele fint sammen..

Det er ihvertfald sådan, at jeg allerede bedst kan lide mine æggewraps. Snit alle grøntsagerne fint og fyld de to æggewraps med salat og lune falafler. External image. Æggewraps - det lette LCHF alternativ. Opskrifter. Æggewraps med spicy bønnegryde. Æggewraps med laks & avocado - Nem og sund opskrift. Wok med rejer. Æggewraps med laks.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Æggewraps"

Post a Comment