Recipe: Tasty Kartofler bagt med laurbærblade

Kartofler bagt med laurbærblade. Ovnbagte sprøde kartofler bagt med laurbærblade smager godt til stegte retter og gryderetter. Laurbærbladene giver fin smag til kartoflerne og fjernes inden kartoflerne spises. Fantastisk opskrift på Kartofler bagt med laurbærblade.

Kartofler bagt med laurbærblade En af mine nye gadgets er dettee Microplane mandolinjern. Super handy i størrelsen, og det skærer, som alt andet Microplane, fremragende. Kartofler bagt i lag med smør - bliver det meget bedre? You can have Kartofler bagt med laurbærblade using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Kartofler bagt med laurbærblade

  1. You need 500 g of mellemstore kartofler, ca. 10-12 stk.
  2. You need 10-12 of friske laurbærblade.
  3. You need 1/2 of dl olivenolie.
  4. You need of et drys salt.
  5. Prepare of evt. 2 spsk. citronsaft.

Vend dem i olie og honning og krydr med salt og peber. Luksusversionen af en klassisk bagt kartoffel med et lækkert fyld, så den kan gøre det ud for et helt måltid. Du kan også servere lidt stegt kød eller en. Løg og kartofler lægges i en ildfast fad og krydres med salt og peber.

Kartofler bagt med laurbærblade step by step

  1. Skrub kartoflerne. Lav et snit med en kniv halvt ned i hver kartoffel..
  2. Stik et laurbærblad ind i snittet på hver kartoffel. Vend dem i olivenolie i et ovnfast fad evt. beklædt med bagepapir..
  3. Sæt kartoflerne i en 225 grader varm ovn og bag dem gyldne ca. 40-45 min. Krydr med salt og dryp evt. med citronsaft ved servering..

Kødstykkerne lægges ovenpå og øl, vand, laurbærblade og timian tilsættes. Kartofler er sunde, mætter godt og er desuden klimavenlige. Få tips om sorter & tilberedning samt inspiration til opskrifter med Kartofler her. Kartoffelplanten er en urteagtig plante med opret vækst. De grønne blade sidder spredt, og blomsterne er violette eller hvide og sidder i små kvaste.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Kartofler bagt med laurbærblade"

Post a Comment