Easiest Way to Cook Delicious Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning
Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning. Fantastisk opskrift på Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning. Un délice en entrée ou en plat principal avec une salade. idéal pour garnir les tables de Ramadan. Vol-au-vent d'escargots au Riesling Voir la recette.
Vänd ned räkor, delad tonfisk, svamp och musslor i såsen. Of twee keer vol-au-vent op de kaart. Vind jij dat ook of wil je gewoon. You can cook Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning using 29 ingredients and 27 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning
- Prepare 2 of kyllingevinger.
- You need 1 of kyllingeryg.
- Prepare 3 of stilke rosmarin.
- Prepare 5 fed of hvidløg.
- It's 1 of skalotteløg.
- It's 1 of stor skive citron.
- You need 2 of cumquat.
- Prepare 20 g of smør.
- You need of Salt, peber og knust koriander.
- You need of Til kyllingesuppen:.
- You need of Ben fra kyllingestykkerne efter de er stegt og kød og skind fjernet.
- It's of Lidt porretop.
- You need 1 of skalotteløg.
- You need of Bunden fra en fennikel.
- You need 2 1/2 of dl vand.
- You need of Til stuvningen:.
- Prepare of Væske og smør fra den stegte kylling.
- Prepare 1 spsk of mel.
- You need of Suppe kogt af skroget.
- It's of Stegte champignon.
- You need 1 skive of fennikel.
- It's 1/4 of rød peberfrugt.
- Prepare of Lidt citronskrald.
- Prepare of Kødet fra kyllingestykkerne.
- Prepare of Vol au vent´en:.
- It's 1 of rulle færdigkøbt butterdej.
- You need 1 of æg til pensling.
- It's of Til pynt:.
- You need of Sprødt kyllingeskind.
A light, round bite-sized shell of puff pastry, sometimes with a pastry lid, with a delicate filling, served as a hot or cold starter or hors d'oeuvre. The filling is made up of meat, seafood or vegetables usually bound with a sauce. Glæd dig til dette fad med kylling, ovnbagte kartofler og en cremet champignon flødesovs. En nem ret, som laves på under en time.
Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning step by step
- Læg kyllingen på et stort spækbræt..
- Parter den i vinger, ryg, bryst, lår og gump..
- Læg vinger, ryg og gump i et ildfast fad, krydr med salt. Peber og knust koriander og læg hvidløgsfed, skalotteløg, citronskiver, rosmarin og kumquat ned i fadet..
- Læg en klat smør på kyllingestykkerne, og sæt det i ovnen ved varmluft 200 grader i ca. 1 time så det er helt mørt..
- Når det er færdigt tages fadet ud af ovnen og køles lidt ned..
- Nu fjernes skind og kød fra kyllingestykkerne og væsken hældes fra op i en lille gryde. Hvidløgsfeddene svuppes ud af skralden ligesom løget også gøres, rosmarinkviste og benene lægges til side til at koge lidt suppe på..
- Skindet steges sprødt på en lille pande..
- Det lægges på fedtsugende køkkenrulle..
- Ben og lidt urter kommes i en gryde sammen med vand og koger 1 time til en lille suppe..
- Efter 1 time sigtes ben og urter fra og suppen kommes tilbage i gryden og koger lidt ind til passende smag..
- Mens kyllingesuppen koger laves vol au vent´en. En butterdejsplade lægges på køkkenbordet på bagepapiret og der tegnes en cirkel efter en skål i en passende størrelse og en ring..
- Nu laves der en ring rundt om skiven i 4 lag, ved at skære strimler af butterdej og pensle og lægge ovenpå hinanden. Af den resterende dej skæres et låg som pyntes med små rester af butterdejen..
- Så er den færdig til at komme i ovnen ved 210 grader varmluft og undervarme, hvis din ovn har det program, ellers bare ved over og undervarme..
- Når den har bagt ca 1/2 time skulle den være hævet fint og blevet gylden. Tages ud og lægges på en rist..
- Champignon skæres i tynde skiver..
- De steges på en pande et par minutter i lidt smør til de er gyldne..
- Smørvæden fra kyllingen varmes nu op i en gryde..
- Der tilsættes en spsk hvedemel..
- Melet og smøret røres godt sammen og Kyllingesuppen tilsættes lidt efter lidt mens deres piskes godt rundt så der ikke kommer klumper.stuvningen simrer 10 minutter for at forhindre melsmagen og champignon tilsættes..
- Nu tilsættes kyllingekødet, hvidløg, skalotteløg og cumquat. Det blandes godt..
- Derefter tilsættes rå tern af fennikel og rød peberfrugt. Det røres i stuvningen..
- Til sidste tilsættes den rå spinat og lidt revet citronskrald. Og der smages til med salt peber og knust koriander..
- Læg vol au vent´en på et rundt fad om kom stuvningen i..
- Pynt med det sprøde kyllingeskind..
- Læg låget halv på og server straks retten..
- Den kan være lidt svær at skære ud, så brug en savtakket kniv til udskæring..
- Velbekomme og god fornøjelse med 1. ret af kyllingen..
Et super lækkert fad med kylling og en skøn flødesovs, hvor der også er champignon og andre grøntsager i. Øverst ligger de. Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på Tryck ner mitten av vol-au-venten med tummen, fyll fördjupningen med stuvningen, lägg ev på mittdelarna som lock, garnera med kräftor. These Vol-au-vent recipes will make four different vol-au-vent fillings and trust us, they'll be gone in a flash! Fill these ready-made vol-au-vent cases with these four varieties of filling including mushroom, chicken, prawn and ham and pineapple for some easy but.
0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Vol au vent med kyllinge/champignonstuvning"
Post a Comment