Easiest Way to Prepare Delicious Grøntsager med spinatpasta

Grøntsager med spinatpasta. En af de sundere retter fyldt med en masse grøntsager. Den smager fantastisk og mætter i den grad. Pynt retten med finthakket persille for at gøre den ekstra indbydende.

Grøntsager med spinatpasta Hvis du gerne vil have flere grøntsager indenbords, så er denne opskrift lige noget for dig. Kom kødet tilbage i panden sammen med flødeosten samt salt og peber. Fantastisk opskrift på Grøntsager med spinatpasta. You can cook Grøntsager med spinatpasta using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Grøntsager med spinatpasta

  1. It's of Forskellige grøntsager i mundrette stykker (ca. 4-5 dl i alt).
  2. You need of Jeg brugte denne gang gulerod, champignon, fennikel, broccoli,.
  3. You need of snackpeber, løg og rød spidskål.
  4. You need Hakket of persille og/eller spinat (gerne fra frost) efter smag.
  5. It's 2 of dl bouillon.
  6. It's 1 of tsk. tørret timian.
  7. It's of Salt og peber.
  8. Prepare of Evt. 1/2 dl fløde.
  9. It's of Evt. Maizena og vand til jævning.

Vegetarret, der hurtigt kan tilberedes og kan varieres efter ønske og smag. og også sagtens tilsættes kød eller fisk. Fiskeopskrifter Madopskrifter Pølseopskrifter Pizza Opskrifter Opskrifter Forretter Dessert Smør. null. Når du skal lave aftensmaden i en fart, er det altid skønt med en hurtig og lækker pastaret. Pasta er en god ret, der både smager og mætter godt, og så kan den spises som tilbehør til andre retter eller som et måltid i sig selv.

Grøntsager med spinatpasta step by step

  1. Bouillon og grøntsager samt krydderier puttes i en gryde og koges i ca. 5 minutter, til grøntsagerne er kogte, men gerne stadig med lidt bid i. Derefter skal saucen smages til og evt. jævnes samt tilføjes fløde, hvis man er til en mere cremet oplevelse..
  2. Kog noget pasta, ris eller kartofler til - nemt og lækkert er det med frisk spinatpasta! Dette er en mild variant, hvor grøntsagernes smag er central - man kan dog sagtens tilføje hvidløg, chili mv., hvis man er mere til det. 😃.

Spinatpasta med kalkun, grøntsager og friskostsauce - se den skønne opskrift. Spinatpasta Veggie Pasta Gastronomi Nemme Madopskrifter Madlavningstip Tagliatelle Hjemmelavet Pasta Fyldte Peberfrugter. Jeg brugte de grøntsager som jeg lige havde i køleskabet og fryseren, men man kan sagtens bytte ud hvis man evt. har nogen gulerødder, en squash, lidt blomkål eller noget helt fjerde liggende. Det vigtigste ved retten er at man blander grøntsagerne med fløde (eller mornaysovs)og pasta og så tilføjer en masse ost inden den kommes i ovnen. Jeg stod op sammen med Morten og har trisset rundt i nattøj - lavet en kandefuld te og tændt et hav af stearinlys, imens regnen styrter ned udenfor vinduerne.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Grøntsager med spinatpasta"

Post a Comment