Easiest Way to Cook Delicious Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme

Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme. © Betina Hastoft Glaseret laks med syltede rødløg og sauce tartare. I stedet for skiveskåret laks kan du tilberede en hel lakseside med en smagfuld Sauce tartare: Pil løget. Hak løg, drueagurker, kapers og dild fint, og gem lidt dild til pynt.

Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme I min bog På glas og flasker, er der opskrifter på begge dele. Men i dag skal vi sylte dem sammen. Ideen med at blande chili og tomater, er er at sylte tomaterne pikante. You can cook Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme using 27 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme

  1. It's 600 gram of graved laks i skiver.
  2. You need 2 of citroner skåret i både.
  3. You need 2 of røde chili (den ene skæres i tynde skiver til pynt).
  4. You need of Creme fraiche.
  5. It's of Frisk dild køb god dild ikke de små potter fra supermarkedet.
  6. You need of Purløg skåret tyndt.
  7. It's of Crepes.
  8. Prepare 200 gram of mel.
  9. It's 2 of store æg plus en blomme.
  10. Prepare 1/2 liter of letmælk.
  11. It's of Et bundt dild - finthakket (mængde der svarer til de små potter fra supermarkedet).
  12. You need of Olie til stegning.
  13. It's of Syltede rødløg.
  14. It's 2 of rødløg skåret i tynde skiver.
  15. It's 3 of dl. Lys lagereddike.
  16. It's 1 1/2 of dl. Rørsukker.
  17. You need of Lidt rosmarin evt. Fra haven.
  18. You need of Et laurbær- gerne friskt.
  19. You need of Lidt hel sort peber.
  20. It's of Læsø salt ca. 1 tsk.
  21. It's of Hvis man bryder sig om det lidt korianderfrø hele. 1/2 teskefuld.
  22. It's of Chili og purløgscreme.
  23. It's 150 of gr. Creme fraiche. Man kan også bruge tyrkisk youghurt.
  24. It's 1 of hel rød jalapeno chili finthakket.
  25. It's 4 of spiseskefuld finthakket purløg.
  26. It's of Salt og peber.
  27. You need Smag til of med lidt lime eller citronsaft.

Det går godt sammen med hjemmelavede burgers, eller en pandestegt hvid. Blancher løgskiverne i letsaltet vand i ca. Kom klatter af rygeostcreme på, de syltede rødløg og kom til sidst dild og revet peberrod på. Hjemmelavet aioli og røget chili-mayo - Madbanditten - nemme og sunde opskrifter - sukkerfri, glutenfri og LCHF.

Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme step by step

  1. Dild crepes. Si melet i en skål. Tilføj æg og halvdelen af mælken. Pisk det sammen mens du langsomt tilfører det sidste mælk. Stil gerne på køl 1 time så dejen lige samler sig. Kom olie på en crepe-pande. steg dem ca. 1 minut ved middel til jævn varme. flip dem og steg ca 30 sek.på den anden side. Til de er gyldne men stadig bøjelige. hold dem lune under noget sølvpapir..
  2. Syltede rødløg. Skær rødløgene i tynde skiver og lig dem i et patent glas. Varm syltelagen med krydderier til sukkeret er smeltet. Afkøl lidt og hæld den lune lage over løgene. De kan spises efter 1/2 time, der er stadig crunchy-men holder lang tid på køl i køleskabet..
  3. Chili og purløgscreme. Rør cremefraiche mindst 18% med den finthakket røde chilli samt den fintsnittet purløg. Smag til med salt og peber evt. Lidt citronsaft..
  4. Servering. Jeg legede med lidt balsamico glaze på kanten af tallerkenen. Det smagte fortrinligt. Fold en pandekage på tallerkenen. Anret den gravede laks. En skefuld chili og purløgscreme. Lidt af de syltede rødløg. Lidt tyndskåret chili og lidt citron både. Jeg havde lidt ørredrogn jeg pyntede cremen med. Selvfølgelig pynter frisk dild og lidt purløgsstængler..

PagesBusinessesFood & drinkRestaurantTapas Bar & RestaurantHr Munk vinbar & tapasVideosEn dejlig aften med søde kunder er slut. godnat og sov godt. Anret brødet sammen med de grillede grøntsager og de syltede rødløg. Salat med beder, æble og dild. From Review: Super lækker mad i de. of Restaurant Vigen. Nydelig oppskriften på kremet laks med persille og ett herlig kikk av chili.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Graved laks med dild crépes, chilli, syltede rødløg og chili purløgscreme"

Post a Comment