Recipe: Yummy Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs

Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs. Med få ingredienser og kort forberedelses tid kan du sagtens laver lækkerier til aftensmaden. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning. De honningglaserede grøntsager er både sunde og lækre som tilbehør til alt fra.

Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs Bank så koteletten med en kagerulle eller lignende - uden dog at smadre kødet helt. Stegte nudler med grøntager og æg kan være et lækkert alternativ til den sædvanlige pastaret. Og så er retten ovenikøbet nem at lave. You can cook Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs using 14 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs

  1. You need 1 of stor pighvarfilet 250 g.
  2. It's 1 of stor guerandegulerod.
  3. You need of Lidt balsamicoeddike.
  4. You need 1/2 of knoldselleri.
  5. Prepare 2 of stængler grønkål.
  6. Prepare 1/2 of lille spidskål (egen avl).
  7. It's 200 g of små kartofler.
  8. It's 100 g of smør.
  9. It's 1/2 of dl creme fraiche.
  10. It's 1/2 of dl pighvarfond kogt på benene, uden skind.
  11. You need 1/2 of dl tør vermouth.
  12. It's 1/2 bundt of dild, hakket.
  13. It's 1 of æggeblomme.
  14. Prepare of Salt og peber.

Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og steg dem som en omelet på en pande med halvdelen af. Serveret med masser af grøntsager er det skøn aftensmad. Asiatisk flæsk smager skønt og er flot på bordet. (©DR). Asiatisk stegt flæsk med honning, ingefær og lynstegt grønt.

Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs step by step

  1. Læg pighvarfileten på en tallerken og drys den med salt på begge sider og sæt på køl. Skær den til så den ikke har et tyndt endestykke. Læg grøntsagerne frem..
  2. Skræl sellerien og skær den i grove stykker som brunes i lidt smør. Skru ned for blusset og læg låg på og lad dem dampe møre under låg. Skyl grønkålen og damp den mør i 10 minutter og overhæld den med koldt vand så den holder farven..
  3. Når sellerien er helt mør moses den og blendes derefter. Grønkålen hakkes groft og blandes i sellerimosen..
  4. Guleroden skrælles og skæres i kvarter som steges spæde på alle sider i smør og tilsæt til sidst lidt balsamicoeddike. Spidskålen deles i 2 kvarte..
  5. De brunes ligeledes på den samme pande som guleroden på alle sider og drysses med salt og peber. Sellerimosen hældes i 2 ramakiner der er smurt med smør og sættes i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. De sidste 5 minutter kommes gulerod og spidskål også i ovnen for at blive varmt..
  6. Mens man laver grøntsagerne koger de små kartofler og pilles. Sovsen laves ved at varme pighvarfonden op i en lille gryde, tilsætte vermouth, lidt smør samt cremefraiche. Koger op og tilsættes det hakkede dild. Legeres i sidste øjeblik med æggeblommen, må ikke bliver over 70 grader, smag til og hold varmt..
  7. Steg fisken 1 minut på hver side og tag straks af panden. Lad den trække 2 minutter så varmen har fordelt sig ind i midten. Varm kartoflerne op i stegesmørret og server fisken på varme tallerkner med grøntsager, sellerimosen vendt ud af ramakinen, kartoflerne og sovsen..

I Madmagasinet viste kok Adam Aamann, hvordan du nemt kan lave spændende og lækker hverdagsmad. Det er mange fordeler med å spille online sammenlignet med å spille på automatene som fantes rundt om på norske kiosker, gatekjøkken og kjøpesentre frem til for noen år siden. Det finnes spilleautomater med høy og lav varians, men samtlige gjør det mulig å vinne på ethvert spinn. Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill. For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Lynstegt pighvarfilet med grøntsager og dildsovs"

Post a Comment