How to Cook Yummy Klipfiskefad med tomat og hvidløg

Klipfiskefad med tomat og hvidløg. Jeg elsker Italien og italiensk mad, og der findes ikke mindre end fire rejseguider til landet på Frk. Men når man ikke kan tage Italien hele tiden, må Italien komme til en selv i stedet for, og det er præcis det, der sker med de her bruschetta med tomat og basilikum. Opskrift: Løg og hvidløg hakkes fint og dampes klare i olie.

Klipfiskefad med tomat og hvidløg Medel Fiskgryta med tomat Potatis, morot, lök, timjan, tomater, citron och fiskfilé ger en fiskgryta med mersmak! Lækker kartoffelgratin med masser af god smag af friske tomater og løg. Ret: Bruschetta med tomat og hvidløg - nem snack opskrift. You can cook Klipfiskefad med tomat og hvidløg using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Klipfiskefad med tomat og hvidløg

  1. It's 500 g of klipfisk (saltet og tørret torsk - vælg de hvideste stykker hos fiskehandleren).
  2. It's 2 of løg.
  3. It's 1 of dl olivenolie.
  4. You need 4-5 fed of friske hvidløg.
  5. You need 4-5 of kviste timian.
  6. You need of friskkværnet sort peber.
  7. You need 3-4 of store faste tomater.
  8. Prepare of Tilbehør: Surdejsbrød eller friskkogte kartofler.
  9. You need of Evt. grønne bønner og frisk basilikum.

Bruschetta med hvidløg og tomat - nemme snack madbrød. Halløj sikke nogle lækre brød! 🙂. Det var en perfekt måde at få brugt en kedelig brødrest på og tomaterne havde vi altid et lager af i ferieboligen. Claus Holm giver dig her den nemmeste opskrift på frisk pasta med tomat, rødløg, bacon og chorizo.

Klipfiskefad med tomat og hvidløg step by step

  1. .
  2. Udblød klipfisken i koldt vand i køleskab 24 timer. Udskift vandet flere gange..
  3. Skær skindet af og fjern benene. Skær fiskekødt ud i stykker..
  4. Vask tomater og timian. Pil løg og hvidløg..
  5. Tænd ovnen på 225 grader..
  6. Hak løgene og steg dem klare i olivenolie. Krydr med små stykker hvidløg, timian og sort peber. Kom blandingen i bunden af et ovnfast fad. Fordel fiskestykkerne ovenpå..
  7. Kom tomat skåret i skiver på ca. 1/2. Krydr dem med lidt olivenolie og sukker. Sæt fadet i den varme ovn 15-20 min. til tomaterne er lidt udtørrede på toppen. Nyd med brød og kartofler, evt. grønne bønner og frisk basilikum..

Dét er hurtig aftensmad, som både børn og voksne om bordet vil elske. Denne nemme opskrift kræver ikke mere end en gryde og pande, så er du godt på vej mod hurtig og smagfuld aftensmad til. Sommeren byder for vores vedkommende på et hav af udflugter og ferie. Derfor er jeg gået i gang med at fylde fryseren med mad, som er let at spise i bilen eller medbringes på turene. Pestosnurrer med cremet mozzarella og hvidløg - mialindholm.dk.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Klipfiskefad med tomat og hvidløg"

Post a Comment