Recipe: Tasty Æggekage - bagt

Æggekage - bagt. Denne æggekage er en lækker frokost ret og kan også bruges som en let middagsret. En bagt æggekage går man aldrig galt i byen med, og den her er fyldt med en lækker kombination af skinke, kartofler, ærter og løg. Perfekt hverdagsmad eller en nem tilføjelse til brunchbordet eller.

Æggekage - bagt Quickly improve PUBG's graphics and your gaming experience with the easy to use app BAGT. Denne skønne æggekage med massere af grønsager og fetaost smager virkelig godt. Så godt, at jeg har spist den flere gange den sidste uge. You can have Æggekage - bagt using 9 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Æggekage - bagt

  1. You need 3-4 of æg.
  2. You need 1/2 of dl mælk eller vand.
  3. It's of smør til at stege i.
  4. Prepare of salt og peber.
  5. It's of tomater danske.
  6. You need of agurker.
  7. It's of purløg.
  8. It's of evt. en rest nye kartofler eller en grill pølse som ikke blev spist helst tilberedt.
  9. Prepare of evt. bacon.

Super nem bagt æggekage med skinke, kartofler, ærter og løg. Æggekage med bacon og purløg er jo nærmest en legendarisk frokost og laver du den i weekenden, kan du være så heldig at have rester. Mini æggekage, der bages i lille form og passer til en person. Denne lille æggekage er helt perfekt til både brunch og det veldækkede morgenbord. Frisk spinatsalat med mynte og salatost.

Æggekage - bagt instructions

  1. Pisk æggene luftige med mælk - tilsæt salt og peber..
  2. På en pande der kan gå i ovnen - jeg bruger min tarte tartin pande, smeltes smør, uden det bliver brunt. Hvis du skal have fyld i den æggekage, tilsættes nu f.eks skiver af kolde kartofler eller skiver af en grill pølse - det kunne også være en rest kogt grønsag. Æggemassen hældes over - 1 min ved jævn varme. Så i ovnen ved 175-180grader i ca. 40 min - tjek om den er pæn gylden og slipper kanter..
  3. Skær tomater i kvarte og agurk i skiver. Pynt æggekagen med tomater og agurk og en masse hakket purløg. Server evt med en grov bolle..

Nem hindbærdessert. Æggekage med cocktailpølser og tomater. Ristaffel. © Winnie Methmann Bagt caprese-pastasalat med kylling. Forvandl den klassiske capresesalat med tomater og mozzarella til en fyldig pastasalat. En lynhurtig og super let bette æggekage med broccoli, cherrytomat og cheddarost :) Видео Æggekage канала Julie Bruun. Dagens frokost: æggekage med broccoli og skinke samt en halv avocado med æg bagt i ovnen 😋. #bailine#sønderborg#sundkost#sundmad#sundhed#opskrift#kost#kostplan#antiinflammatorisk#.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Æggekage - bagt"

Post a Comment