Easiest Way to Make Perfect Rødbede- og porrevafler

Rødbede- og porrevafler. En lækker variation af en klassisk pariserbøf - her med revet rødbede! Rødbeder er fantastisk søde og sammen med en fed og syrlig creme, urter og knasende kerner udgør de en perfekt lille ret. INGREDIENSER TIL EN PERSON - en.

Rødbede- og porrevafler Der er ingen ende på rødbeder. Runde, kegleformede, lange, røde, gule, hvide og stribede. Grøntsagsquiz: Hvad har rødbeder og ketchup med hinanden at gøre? You can cook Rødbede- og porrevafler using 11 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Rødbede- og porrevafler

  1. Prepare of Ca. 160 g rødbede, kogt og i grove tern.
  2. It's of Ca. 15-20 cm porre i tynde skiver.
  3. Prepare 1/2 of dl hakket persille (evt. fra frost).
  4. It's 2 of æg.
  5. Prepare 1 1/2 of dl mælk.
  6. It's 1 of dl fuldkornshvedemel.
  7. It's 1 of dl havregryn.
  8. You need 2-3 of spsk. rugmel.
  9. You need 1 of tsk. bagepulver.
  10. It's 1 of tsk. salt.
  11. You need of Friskkværnet peber.

Skræl rødbeden og skær den i små tern. Læg rødbedetern på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolien over. Rødbedebøffer - Opskrift på lækre vegetar bøffer med rødbede. Pink rødbedebøffer her serveret ala vegetarisk.

Rødbede- og porrevafler instructions

  1. Put det hele i en blender og kør det fint og cremet i nogle minutter. Hvis massen er for tynd, tilsættes mere mel - hvis den er for tyk, tilsættes mere mælk. Lad dejen trække i min. 20 min., men gerne mere..
  2. Bag vaflerne i et vaffeljern - der bliver ca. 7 stk. plader hjertevafler. De er rigtig lækre med fx snittet iceberg-salat, tzatziki og tyndt skåret oksemørbrad (som på billedet nederst).😋.

Rødbede er en grøntsag i bede-slægten, der er karakteristisk med sin knold med fast og kraftigt mørkerødt kød. Den er i nær familie med sukkerroe og bladbede (sølvbede) og regnes botanisk for en varietet af Bede. Rødbede som den forekommer i dag er en forædlet nytteplante, der ikke vokser vildt. MadBio fra Aarstiderne - videoopskrifter, tips og tricks til madlavning. Caviar er en fantastisk råvare, og at den også er alsidig, demonstrerer vi med denne ret, hvor de funklende, sorte perler bliver blandet i.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Perfect Rødbede- og porrevafler"

Post a Comment