How to Cook Delicious Tyrkisk haydari (peberfrugtdip) - Rimmers Køkken

Tyrkisk haydari (peberfrugtdip) - Rimmers Køkken. Haydari er en krydret tyrkisk inspireret dip med grillede peberfrugter og salatost. Haydari - opskrift på tyrkisk fetadip med peberfugter og persille. nem tyrkisk linsesuppe, opskrifter med linser, opskrifter med røde linser, linse suppe, mercimek corba, mercimek corbasi, tyrkisk mad, tyrkiske retter, tyrkiske opskrifter, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blog, hverdagen i. Siden her er for os, der kan lide at bage kager, kreere desserter og lave mad af gode.

Haydari består af feta, bredbladet persille, ovnbagte peberfrugter, hvidløg og olivenolie. Haydari - tyrkisk dip med feta. Denne fetadip med peberfrugt smagte jeg første gang hos en grønthandler, som sælger forskellige dips og dressinger. You can have Tyrkisk haydari (peberfrugtdip) - Rimmers Køkken using 10 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Tyrkisk haydari (peberfrugtdip) - Rimmers Køkken

  1. Prepare 2 of røde peberfrugter, store.
  2. It's 1 of dl bredbladet persille.
  3. It's 200 g of feta, prøv at finde en crèmet udgave som fx Puck (Arla).
  4. You need 2 spsk of olivenolie.
  5. You need 1/2 of citron, saften.
  6. It's 1/2 of tsk sød paprika.
  7. Prepare 1/2 of tsk røget paprika.
  8. You need 1 of tsk chilipasta, Sambal Oelek.
  9. You need 2 fed of hvidløg, grofthakket.
  10. You need of salt og peber (evt spidskommen).

Frequently Asked Questions about Rimmers Køkken. What hotels are near Rimmers Køkken? View all hotels near Rimmers Køkken on Tripadvisor. Read reviews from world's largest community for readers.

Tyrkisk haydari (peberfrugtdip) - Rimmers Køkken step by step

  1. Skær peberfrugterne i kvarte og fjern stilk, skillevægge og kerner. Læg dem på en bageplade med bagepapir og grill dem øverst i ovnen - til de er næsten helt sorte. Put dem i en frysepose, hvor de køleraf. Nemmere at fjerne skindet på den måde. Pil skindet af og skær peberfrugtkødet i grove stykker.
  2. Kom peberfrugterne i blenderen sammen med persille, feta, olivenolie, citronsaft, de to slags paprika, chilipasta og hvidløg. Blend til en lidt grov dip. Smag til og sæt på køl.

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Start by marking "Tyrkisk køkken" as Want to Read Haydari er en tyrkisk inspireret fetacreme / dip med feta og bagte peberfrugter som smager fantastisk. Haydari - fetacreme med bagt peberfrugt. Haydari er min yndlings dip lige for tiden. Fetadippen er super cremet, smager helt vidunderligt, og så er den genial både til brunch, tapas eller.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Tyrkisk haydari (peberfrugtdip) - Rimmers Køkken"

Post a Comment