Recipe: Appetizing Brun sovs
Brun sovs. Pork Gravy - How to Make Danish Roast Pork Gravy - Flæskesteg brun sovs - flæskestegssovs. Brun sovs - Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter. Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs.
Den er uundværlig: Den brune sovs. Vi skal have sovs til frikadellerne, til kartoflerne, til hakkebøfferne - og alle de andre retter, den brune sovs med fordel kan ledsage. Se alle de bedste opskrifter på lækre retter med brun sovs fra Karolines Køkken. You can cook Brun sovs using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Brun sovs
- You need 9 of dl brun Fond fra gris.
- You need 2 of dl fond fra and.
- You need 3 spsk of Gastrik.
- You need 4 of dl fløde.
- It's 8 spsk of Ribsgelé.
- You need 2 spsk of Ketchup.
- You need 2 spsk of Knuste ristede løg.
- Prepare 1 of tsk sennep.
- It's 1 of tsk Kulør.
- Prepare 1/2 spsk of friskkværnet peber.
Og jeg elsker at bruge den. Men denne sovs syntes jeg ikke var særlig god. Der var for meget bouillon i! In Danish cuisine brown sauce (brun sovs) is a very common sauce, and refers to a sauce with a The Norwegian variety (brun saus) is made in the same way as the Danish brown sauce, usually from.
Brun sovs instructions
- Brun fond koges på gris.
- Ande fond koges på indmad, hals, lidt løg, gulerod mm.
- Fondene blandes og opvarmes.
- Gastrik, fløde, sennep, ribsgelé ketchup, ristede løg og kulør tilsættes.
- Peber og evt lidt salt tilsættes og sovsen smages til og evt lidt af de ovenstående 7 ingredienser bruges.
This is "Brun sovs" by Kjeld Jensen on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Brun sovs (por vezes também grafado brunsovs) é um molho típico da culinária da Dinamarca. O seu nome significa em língua dinamarquesa molho castanho, refletindo a sua cor. Pode ser preparado com manteiga, água, sal, pimenta, farinha, natas, corante, leite e caldo de carne de suíno. Brun sovs er noget, som de fleste holder af.
0 Response to "Recipe: Appetizing Brun sovs"
Post a Comment