Easiest Way to Cook Appetizing Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål

Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål. Rosenkål kan med stor succes bruges rå i salater, det skal bare snittes meget fint. Lynstegte rosenkål med æbler, tranebær og ristede hasselnødder - Anna Mad. Der er simpelthen så mange fordomme om rosenkål, men jeg lover, at disse lynstegte Nem og super lækker opskrift på en skøn kikærtesalat med ristede gulerødder og skønne krydderier - få opskrift på salat med kikærter her.

Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål Denne lækre og lette salat er oplagt at lave på en lun sommeraften. Salaten er både dekorativ, velsmagende og mættende. Tilbehøret blev en cremet spidskålsalat med ananas, hjemmebagt foccacia og denne kikærtesalat med rød peberfrugt, tomater, rødløg, persille, feta og en lille smule finthakket chilipeber. You can have Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål using 17 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål

  1. You need 1 dåse of sorte kikærter øko.
  2. It's 100 g of rød peberfrugt.
  3. Prepare 100 g of agurk.
  4. It's 100 g of rødløg.
  5. It's 100 g of tomater.
  6. It's 50 g of 3% salattern(Cheasy).
  7. It's of Tofu.
  8. It's 1 pakke of silke tofu (Irmas 20kr).
  9. You need of Sort peber.
  10. Prepare of Hvidløg.
  11. It's 300 g of frosne Rosenkål.
  12. You need of Dresssing.
  13. Prepare 1 of spk balsamicoeddike.
  14. You need 2 of spk olivenolie.
  15. You need 1 of tsk tørret oregano.
  16. Prepare 1 of tsk salt.
  17. Prepare 1 of tsk peber.

Dressingen var ganske enkel: olivenolie og saften af det meste af en citron samt salt og peber. Press og del tofuen i små firkanter. La de ligge under press med papir rundt til du skal ha dem i gryten. Bland sammen krydder i en skål, og gjør Topp med frisk koriander, og server med raita, nanbrød og ris.

Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål step by step

  1. Tænd ovn på 200g varmluft ovn og lig tofu og rosenkål på bageplade med hvidløg og peber. I ca 15 min eller til tofuen er blivet gyldnen og sprødt..
  2. Hak imens alle grønsagerne i tern og hæl osten i..
  3. Lav så dressingen ved at hælde olie, balsamico eddike, salt, peber oregano i en skål og røres rundt og fordeles ud over salaten..
  4. Tag 2 tallerkner frem og anret maden derpå. Velbekomme..

Tofu, tångcaviar och havregrädde är några av hemligheterna till denna vegetariska variant av den svenska klassikern fiskgratäng. Med purjolöksstuvningen får du till den rätta smaken och potatismoset blir som grädden på moset helt enkelt. Ta tofu ut av pakken og skyll den under rennende vann. Om nødvendig, legg den i press for å klemme ut så mye væske som mulig. Tilsett løk, tofubiter og saus og kok opp.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Kikærtesalat med ovnbagt tofu og rosenkål"

Post a Comment