How to Prepare Delicious Pasta med laks, ærter og pinjekerner
Pasta med laks, ærter og pinjekerner. Lækre og cremede pastaretter er næsten altid et hit, og denne er ingen undtagelse. Her er der brugt en frisk pasta som er blandet med champignon, frisk spinat og stegt laks. Derefter er der hældt en cremet fløde over hele herligheden så den er blevet super lækker cremet.
One pot pasta er verdens hurtigste og nemmeste ret i de travle hverdage. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. You can cook Pasta med laks, ærter og pinjekerner using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Pasta med laks, ærter og pinjekerner
- You need 2 of laksefileter.
- You need of salt.
- It's of peber.
- You need 300 g of pasta (f.eks. spaghetti eller penne).
- It's 50 g of pinjekerner.
- You need 1/2 of dl mascarpone (eller flødeost).
- You need 1,5 of dl ærter (fra frost).
- Prepare 1 of potte frisk basilikum.
- Prepare 1/2 of citron (øko).
Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Madplan med nem og børnevenlig aftensmad. Få opskrifter og indkøbsliste helt gratis lige her. Mandag er meatless, der laver vi nem grøn pasta med ærter og en skøn flødesovs.
Pasta med laks, ærter og pinjekerner instructions
- Tænd ovnen på 175 grader, og sæt vand over til pasta..
- Krydr laksefileterne med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag laksen i 15-18 min..
- Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp..
- Rist imens pinjekernerne gyldne på en varm og tør pande i 3-4 min..
- Vend mascarponen og ærterne i gryden med den afdryppede pasta. Smag til med salt og peber..
- Bryd den bagte laks i mindre stykker..
- Hak basilikummen groft..
- Servér pastaretten i dybe tallerken, kom stykker af laks over, drys med ristede pinjekerner og basilikumblade, og riv lidt citronskal over. Spis straks..
- Tip: Du kan udskifte ærterne med et par håndfulde grofthakket frisk spinat..
Tirsdag laver vi god gammeldags klassisk mad, og serverer ris og boller i karry med æble og blomkål. Frisk pasta med laks, asparges og citron. Spinatpasta med Karl Johan svampe, flødesovs og bacon. Ravioli med lammeculotte, marinerede grønne bønner og pinjekerner. Fyldt pasta med skinke, serveret med pancetta, brunet smør, salvie og ærter.
0 Response to "How to Prepare Delicious Pasta med laks, ærter og pinjekerner"
Post a Comment