Recipe: Perfect Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur

Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur. Her er et smukt eksempel på at det ikke altid går som præsten. eller bageren prædiker! Men som i alle eventyr så ender det godt :-) Her er de lækreste Hindbærsnitter - og så endda med fuldkornsmel! Opskriften får du i videoen :-) Velbekomme!

Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur. Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur. Den klassiske hindbærsnitte med tyk glasur ligger måske ikke lige på favoritlisten, men det gør til gengæld de udgaver som hhv Meyers og Emmerys laver. You can cook Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur

  1. Prepare 500 g of mel Jeg brugte Fuldkornsmel.
  2. Prepare 220 g of smør.
  3. It's 175 g of sukker.
  4. Prepare 2 of tsk bagepulver.
  5. Prepare of Knap 2 dl vand - hvis du bager med alm. Mel passer 1,5 dl.
  6. It's of Hindbær marmelade knap et glas med 340 g i.
  7. Prepare of Glasur.
  8. You need of Ca 2 dl flormelis.
  9. You need 1 spsk of god rom.
  10. Prepare 1 of tak citron.
  11. Prepare of Du kan justere med vand og erstatte rom med vand.

Hun får altid valget mellem brunsviger og hindbærsnitter, og vælger typisk begge to 🙂 Her er en Jeg har bagt mig igennem utallige opskrifter, og her er jeg nået frem til den perfekte opskrift. Smør den varme glasur på den anden halvdel. Drys med det samme med krymmel / drys, da glasuren er. Og de smager fantastisk her i Mette Blomsterbergs opskrift, som børnene også kan være med til at lave.

Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur instructions

  1. Smuldr mel og smør..
  2. Bland bagepulver og sukker i - ælt sammen med vandet - så du har en god fast den..
  3. Del dejen i to og rul ud i 2 retangulære stænger..
  4. Smør hindbær marmelade på den ene og læg den anden oven på. Try kanterne godt sammen med en gaffel - bag ved 200 g i ca 20 min måske lidt mere alt efter hvor tak du har kagen. Gentag proces med den anden del af dejen..
  5. Rør glasur og smør på kagerne mens de er lune og skær i snitter..

Hurtigtbagte fedtebrød med kokosmel og romglasur. Fyld kagedåserne op og server som gave · Fedtebrød er de bedste julesmåkager. De sprøde kokossnitter med romglasur smager skønt og er Der er noget kraftfuldt og dragende ved hindbærsnitter. Ps: Videoen tager udgangspunkt i grov boller bagt på Bagestålet i en almindelig bageovn. Den er bagt udelukkende med kakaopulver, men smagen er stadig helt i top.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Hindbærsnitter bagt med fuldkornsmel og romglasur"

Post a Comment