Recipe: Tasty Kantareller med ost og kartofler

Kantareller med ost og kartofler. Farsbrød med kantareller og sennepsstuvede kartofler. Andelår med cremet flødesauce, rosmarin, æbler og kantareller. Tærte med kylling, chorizopølse og søde kartofler

Kantareller med ost og kartofler Fordel blandingen på brødskivene og strø persille over. Se her hvordan du laver kartoffelfad med ost og spinat Det er både nemt og lækkert Du kan læse opskriften. Karbonader med kartofler og stuvede grøntsager. You can have Kantareller med ost og kartofler using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Kantareller med ost og kartofler

  1. Prepare 3-4 of kartofler.
  2. Prepare of Kantareller (300-400 g) hvis færre så flere kartofler.
  3. Prepare 30-40 g of smør.
  4. Prepare 1/2 of citron.
  5. Prepare 1,5 of dl reven ost - jeg havde en svenbo fra Aså mejeri.
  6. Prepare 1/2 of dl fløde.
  7. It's of Salt og peber.
  8. You need of Persille til pynt.
  9. Prepare of Evt bacon.

Butterdejstærte med cherrytomater, ost og oregano. Se flere idéer til Mad, Kartofler, Opskrifter. Find opskriftne på bagte kartofler med ost og bacon her. Tærterepertoiret har været genbrugt på kryds og tværs i årevis med bl.a. porrer, broccoli, tomat, spinat, hytteost, hvid ost og revet ost.

Kantareller med ost og kartofler instructions

  1. Kartofler rengøres og skæres I skiver - kantareller børstes rene - ost rives..
  2. Smelt smør på en pande eller i gryde - jeg tilbereder på grill I stor støbejernsgryde. Rist kartofler et par min og tilsæt så kantareller.
  3. Hvis svampene har meget vand i sig - mine havde da det har regnet. Så kan du evt tage kartofler og svampe op efter 2-3 min og kog så væden ind. tilsæt så igen kartofler og svampe - tilsæt lidt citronsaft og lidt reven citronskal - salt og peber samt fløde smag til - tilsæt reven ost og vend rundt.
  4. Anret - pynt med lidt persille og evt bacon - vi fik en kogt majs til!.

Men i virkeligheden er der ubegrænsede muligheder for variation. Uanset om du bedst kan lide en grovtærte med fuldkornsbund, en tærte med forårsløg eller du mere. Server entrecote sammen med bagt græskar, rucola og kantareller, og spis kartofler til. De lækreste skiver af kartofler med sprød bacon og smeltet ost på toppen, som lynhurtigt kan laves i ovnen. Skær de letkogte kartofler ud i skiver på ca.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Kantareller med ost og kartofler"

Post a Comment