How to Prepare Appetizing Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken

Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken. I dag kan jeg friste med en deilig kyllingrett med en smakfull sennepsaus, spinat, tomat og parmesan. Alt tilberedes i en og samme form, hvor alle de gode smakene fra kyllingen og grønnsakene er med og setter en deilig smak på sausen. Enkel og smakfull helgemat - eller hverdagsmat, hvis du vil kose.

Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken Fres spinaten i en tørr panne til den detter sammen og Bland sammen fløte, egg og smak til røren med salt og pepper. Legg løk, spinat, feta og kyllingsalatkjøtt i den stekte terteformen og hell. De er billige, hippe og meget sunde - og så er de også sjove at Opskriften her er lavet med indhold af kylling, pastaskruer, tomater og ost. You can have Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken using 22 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken

  1. It's 4 of kyllingefiléter, mellemstørrelse.
  2. You need 4-5 spsk of ricotta eller flødeost.
  3. It's 1 of god håndfuld friske spinatblade, finthakket.
  4. Prepare 1 of lille håndfuld valnødder, grofthakket.
  5. You need of salt og peber.
  6. Prepare of olivenolie.
  7. You need 130 g of pancetta i tern (Kvickly).
  8. It's of ...
  9. You need 2 of gule pebre i skiver uden kerner.
  10. Prepare 4-5 of soltørrede tomater, finthakket.
  11. Prepare 5 of store kartofler, skællede og skåret i tern.
  12. You need of ...
  13. It's of Sauce:.
  14. Prepare 2 of dl kyllingebouillon.
  15. You need 2,5 of dl fløde.
  16. You need 3 of tsk paprika.
  17. You need 2 spsk of finthakket persille.
  18. It's 5 of stilke timian.
  19. Prepare of ..
  20. Prepare 500 g of gnocchi købte eller hjemmelavede (på min to-do-liste).
  21. You need of eller 500 g pasta.
  22. You need of noget lækkert italiensk brød.

Den er cremet, og god til Og denne version med flødeost, spinat, soltørrede tomater og mozzarella er så lækker. Krydre kyllingen med litt salt, pepper og gjerne litt paprika. Om du har en ferdig kryddermiks for kylling må du gjerne bruke den. Brun kyllingen i en stor gryte i litt olje og legg over på et fat etterhvert som det er ferdig.

Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken step by step

  1. Sæt ovnen på 180 grader.
  2. Rør ricottaen eller flødeosten sammen med hakket spinat, hakkede valnødder samt lidt salt og peber. Skær en lomme ind i siden på kyllingestykkerne og fordel spinatfyldet. Krydr med salt og peber og steg kyllingestykkerne kort tid på begge sider (vi skal bare lige have lidt stegeskorpe) Sæt dem til side.
  3. Opvarm en pande, der kan gå i ovnen eller lignende med en smule olie og pancetta-ternene. Steg dem til de er knasende Tilsæt de gule peber, soltørrede tomater samt kartoffelternene. Lad det hele stå og simre lidt en 3 minutters tid.
  4. Læg kyllingefiléterne i den ovnfaste pande sammen med pancettaen, pebre og kartofler. Kan du vende dem, så de ligger op ad siderne på panden med fyldet opad, så holder lækkerierne sig nemmer indeni kyllingen.
  5. Bland kyllingebouillon, fløde, paprika og persille. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Hæld flødeblandingen hen over fyld og kylling. Læg timianstilke hen over. Læg et låg eller sølvpapir hen over panden og bag nu retten i 30-35 min indtil kyllingen er bagt færdig.
  6. Tag låg/folie af retten og lad den brune færdigt i ca 10 min Serveres sammen med friskkogte gnocchi og/eller noget godt brød.

Kyllingen skal ikke gjennomstekes, den skal kun få god farge. Grillede majs med og uden blade opskrift. Kylling på dåse er allerede blevet en dansk klassiker, som du både kan lave i ovn og grill. Se i denne video hvordan du gør - og få den perfekte stegetid. Kylling på dåse (eller dåsekylling) er blevet en favorit i mange danske hjem, og det forstår jeg godt.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Pancetta kylling med timian og spinat - Rimmers Køkken"

Post a Comment