Recipe: Perfect Halvforloren vildgås med svinekød og vildgåsebryst og bacon
Halvforloren vildgås med svinekød og vildgåsebryst og bacon. Skøn gryderet med svinekød, pølser, bacon og øl. Øllet giver gryderetten en dyb og intens smag, der står godt til det salte kød. Servér denne lækre gryderet til en god, cremet kartoffelmos. Drys den formede fars med rasp og læg et fint lag bacon hele vejen henover farsbrødet.
En nem, hurtig og billig ret der er alle børns livret. Nu skal du høre om Bagenørdens pølsegryde - den lækreste ret med svinekød, bacon, pølser, løg, fløde og tomat. Syndige sager javist, men sikke en lækkerbisken. You can cook Halvforloren vildgås med svinekød og vildgåsebryst og bacon using 24 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Halvforloren vildgås med svinekød og vildgåsebryst og bacon
- Prepare 800 g of svinesmåkød.
- Prepare 1 of vildgåsebryst ca. 350g.
- It's 250 of svineflomme eller spæk.
- You need 2 of bananskalotteløg.
- You need 2 fed of hvidløg.
- Prepare 3 of æg.
- It's 1 of dl rasp.
- It's 1 of dl sødmælk.
- Prepare 1 of dl piskefløde.
- It's 4 of skiver stegt bacon i små stykker.
- You need 2 of kviste rosmarin.
- It's 3 of kviste timian.
- You need 20 g of salt.
- You need 1 of tak peber.
- You need 1 of tak knust koriander.
- It's 8-10 of skiver rå bacon.
- It's of Lidt olivenolie til at komme i bunden af det ovnfaste fad.
- You need of Sovs:.
- You need 4 of dl piskefløde.
- Prepare 1 of dl ribsgele.
- Prepare 1/2 of dl portvin.
- Prepare of Tilbehør:.
- You need 800 g of små kartofler stegt i ovn med olivenolie, salt og peber.
- Prepare of Coleslaw af spidskål, selleri, gulerødder, syltede drueagurker, valnøddekerner og mayonnaise.
Her er en super lækker salat med de skønneste farver. Den passer perfekt til grillmad, et godt stykke kød, eller helt separat, hvis du vil have den lidt sunde linje. Skær bacon i mindre stykker og steg på en pande til de er mørke. Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Halvforloren vildgås med svinekød og vildgåsebryst og bacon step by step
- Læg ingredienserne frem. Steg lidt bacon, 4 skiver og gem. Pluk eller køb rosmarin og timian samt hvidløg..
- Hak svinekødet og grågåsebrystet 2 gange. Kom hvidløg, rosmarinnåle, timian og 2 af æggene op i hakleren og hakle det til det er helt finhakket. Kom alle de øvrige ingredienser op i farsen og kør det i en røremaskinen til det er godt samlet..
- Lad den færdige fars hvile lidt og prøvesteg nogle frikadeller for at smage om krydringen og konsistensen er i orden. Spis dem evt. til frokost..
- Smør et ovnfaste fad og form farsen til et brød. Drys det med rasp og læg baconskiver ovenpå så farsen er helt dækket. Hold baconen fast med kødnåle. Sæt farsbrødet i ovnen i 45 minutter. Tilsæt piskefløden og ribsgeleen og lad det stege videre i 20 minutter til det er helt sprødt og stadig saftigt. Dryp det engang imellem med væden..
- Tag det halvforlorne grågås ud og læg det på et spækbræt og fjern kødnålene. Sovsen laves færdig på en pande ved at hælde al væden på en pande og lad det koge op og smag til med portvin.
- Server det nu med de ovnstegte karfofler, sovsen og coleslawen..
Majstortillas med krydret svinekød og rødløgsrelish. Stegt svinemørbrad med karryjordnøddesauce og ferskensalat. Der er mange svinebilleder derude endnu, som ikke er oploaded. Har ligget i sprit, og indtaget større mængder svinekød. Håber alle får en god sommer.
0 Response to "Recipe: Perfect Halvforloren vildgås med svinekød og vildgåsebryst og bacon"
Post a Comment