Recipe: Appetizing Kyllingesuppe med nudler og svampe

Kyllingesuppe med nudler og svampe. Kyllingesuppe med nudler, ingefær og chili kan skræmme enhver forkølelse væk! Kom suppen fra kogningen af kyllingelårene i en gryde, suppler med mere hønsebouillon og bring det til kogepunktet. Tilsæt nudler og kog dem efter anvisningen på emballagen.

Kyllingesuppe med nudler og svampe Det er en både lækker og nem kyllingesuppe, der koges på en hel kylling sammen med lidt grøntsager. Suppen er god både som forret og Kyllingesuppe er en ganske nem suppe, der kan laves uden for meget besvær. Men du får en kyllingesuppe, der virkelig smager godt og som er sund. You can have Kyllingesuppe med nudler og svampe using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Kyllingesuppe med nudler og svampe

  1. You need 2 of hele kyllingelår.
  2. You need 2 fed of hvidløg.
  3. You need 2 of skiver frisk ingefær.
  4. You need 1 bundt of frisk koriander.
  5. Prepare of evt. 1/2-1 chili.
  6. You need 2 of gulerødder.
  7. You need 1 bundt of forårsløg.
  8. Prepare 150 g of svampe (fx champignon).
  9. You need 5 of dl grøntsagsbouillon.
  10. You need 250 g of æggenudler.
  11. It's 1 of spsk. revet frisk ingefær.
  12. It's 1,5 of spsk. soya.
  13. It's 1 of lime.

Servér suppen med svampe, og top med frisk koriander eller thaibasilikum. Se vores gode opskrift på thai kyllingesuppe med nudler. Bliv inspireret med andre gode opskrifter på hovedretter til efteråret her på siden. En kyllingesuppe giver masser af næring, selvom størstedelen af retten består af vand, men lad dig endelig ikke narre.

Kyllingesuppe med nudler og svampe instructions

  1. Kom kyllingelår, pillede hvidløg, ingefærskiver, korianderstilke (gem bladene) og evt. flækket chili i en stor gryde. Hæld vand over, til det dækker, og kog kyllingelårene i 35-40 min., til de er møre..
  2. Skræl imens gulerødderne, og skær dem i strimler (allumettes)..
  3. Skær forårsløgene i tynde skiver på skrå..
  4. Skær svampene i skiver..
  5. Tag kødet op af suppen, pluk kødet fra benene med 2 gafler, og kassér ben og skind. Sigt suppen, og gem den..
  6. Kom den siede kyllingesuppe tilbage i gryden sammen med det meste af grøntsagsbouillonen, og kog nudlerne heri efter pakkens anvisninger..
  7. Når der er 2 min. tilbage af kogetiden, tilsættes kyllingekød, gulerødder, forårsløg, svampe og revet ingefær. Tilsæt lidt mere bouillon, hvis du ønsker mere suppe. Kog op, og smag til med soya og limesaft..
  8. Servér kyllingesuppen rygende varm med masser af korianderblade, og dryp evt. med lidt ekstra soya og limesaft. Spis med pinde og evt. ske..

En kyllingesuppe kan laves hurtigt og. Opskrift på en kraftig og velsmagende kyllingesuppe med melboller og forårsgrønt. Opskriften lavede kok Adam Aamann som budgetmad i Madmagasinet. Kyllingesuppen er både billig og nem at lave, og så smager den skønt. (©DR). Kyllingesuppe med nudler, ingefær, asparges, gulerod, bladselleri og ærter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Kyllingesuppe med nudler og svampe"

Post a Comment