Easiest Way to Make Yummy Fiskesalat med kapers og estragon

Fiskesalat med kapers og estragon. Fiskesalat med kapers og estragon Opskrift af Katrine Klinken. Prøv vores forfriskende drik Agua Fresca, en mættende salat med feta og ærter, en skøn melongazpacho, en voksen margarita med tequila, melon og grapefrugt eller den kolde fiskesalat ceviche, som er meget. Pisk æggeblommen sej med salt og eddike og tilsæt langsomt olien under stadig piskning eller blendning.

Fiskesalat med kapers og estragon Nu skal der fisk på frokostbordet til den sultne familie - prøv en fiskesalat med æg, asparges og rejer. Med rester fra fisk og grøntsager kan du nemt lave en kold fiskesalat, der smager himmelsk. Prøv en sinnsykt god og saftig fiskeburger! You can cook Fiskesalat med kapers og estragon using 11 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Fiskesalat med kapers og estragon

  1. It's 500 g of kold kogt eller ovnbagt torsk eller anden fisk uden ben og skind.
  2. You need 1 of portion mayonnaise https://cookpad.com/dk/opskrifter/2740280-mayonnaise.
  3. You need 1-2 of tsk. dijonsennep.
  4. It's 3-4 of spsk. kapers (afdryppede).
  5. It's 1 of spsk. fint hakket estragon.
  6. Prepare of salt og friskkværnet peber.
  7. Prepare of Tilbehør: Groft rugbrød https://cookpad.com/dk/opskrifter/3123341-surdejsrugbrod-klassisk-med-100-rug.
  8. It's of Fennikel-tomatsalat:.
  9. It's 1 of fennikel.
  10. You need 1 of citron.
  11. You need 250 g of små tomater i mange farver.

Kartoffelsalat med persille, kapers og radiser - Plantebaseret / Vegansk opskrift - Mad med glød. Salat med asparges og bacon smager helt fantastisk og nærmest rimer på forår, sommer og sol. Denne opskrift på salat med asparges og bacon er desuden utrolig. Han lager salat med varmrøykt laks, jordskokk, gulrot og rødbeter.

Fiskesalat med kapers og estragon instructions

  1. Tjek at der ikke er ben eller skind tilbage i fiskekødet..
  2. Rør mayonnaise https://cookpad.com/dk/opskrifter/2740280-mayonnaise og tilsæt sennep..
  3. Rør fiskekødet sammen med kapers og hakket estragon. Smag til med salt og peber. Brug salaten som pålæg på rugbrød eller til en anretning med salat..
  4. Salat: Snit fennikel i tynde skiver og bland med citronsaft. Tilsæt stykker af tomat og krydr med salt og peber. Servér salaten som tilbehør til fiskesalaten..

Hell av vannet og drypp rikelig med olivenolje over grønnsakene. Press over sitronsaft, salte og pepre og tilsett finhakket estragon. Bagt blomkål med tahin og kapers. Salat med med kerner og krydret dressing. Rødkålssalat med abrikoser, persille og hasselnødder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Yummy Fiskesalat med kapers og estragon"

Post a Comment