Recipe: Yummy Makrelmoussé

Makrelmoussé. Makrelmousse opskrift - Mette Blomsterberg laver lækker makrelmousse, der kan bruges til madpakken. Nem og hurtig at lave, og et sikkert hit ved store såvel som små. Makrelmousse - opskrift på lækker og nem røget makrelrilette.

Makrelmoussé Makrelmousse er en nem og lækker ret til alt fra forret, frokost og madpakker - smager dejligt og er nemt at lave - få en skøn opskrift her. Lille snack til velkomstdrinken eller på brunch - eller tapasbordet. Røget makrelmousse er en opskrift på en velsmagende fiskeret, som egner sig godt til frokost. You can cook Makrelmoussé using 9 ingredients and 9 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Makrelmoussé

  1. You need 2 of Makrel Guf eller Kræs á 190 g.
  2. It's 2 of citroner.
  3. Prepare 2 spsk of karpers.
  4. Prepare 50 g of slankemayonaise.
  5. Prepare 150 g of creme fraiche 18%.
  6. You need 1 of tsk basilikum.
  7. You need 2 of dl piskefløde.
  8. Prepare 6 of blade husblas.
  9. You need of salt og peber.

Røget makrel, kvark og smagfulde krydderier er en dejlig kombination. Varm makrel og forel", " Røgede sild på pande", " Røget sildesalat", " Sommerfad", " Marineret torsk", " Røget makrelmousse", " Makrelfad", "Fiskefars", " Fiskefars i blender", " Fiskefars i kødmaskine". Makrelmousse - opskrift på lækker og nem røget makrelrilette. Makrelmousse er en nem og lækker ret til alt fra forret, frokost og madpakker - smager dejligt og er nemt at lave - få en skøn opskrift her.

Makrelmoussé instructions

  1. Husblas iblødsættes ca. 5 min. i koldt vand.
  2. Mos makrellen med tomatvæden fra dåse + saft af ½ citron.
  3. Karpers og basilikum røres i.
  4. Rør mayonaise og creme fraiche i. Smag til med salt og peber.
  5. Fløden piskes stiv.
  6. Husblasen smeltes over vandbad og hældes i en tynd stråle i makrelmassen samtidig med at det piskes godt med håndmixer.
  7. Stivpisket fløde vendes i. Hældes derefter i skyllet randform.
  8. Stilles i køleskabet i ca. 2-3 timer.
  9. Moussen vendes lettest ud af randformen ved lige at dyppe formen ganske kort i meget varmt vand. Moussen kan også serveres i en glasskål eller portionsskåle, hvor de er flot pyntet. Pyntes med rejer, kaviar og citroner. Tilbehør: Flüte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Makrelmoussé"

Post a Comment