Easiest Way to Make Appetizing Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær!

Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær!. Boller med rosiner laget av gjærdeig er en veldig enkel variant av deilige hjemmelagde kaker. Ingen grunn til å ta en tur å komme opp med pålegg, er det bare nødvendig å lage deigen og kna inn rosiner it - bare ingensteds. Du kan danne produkter på mange måter.

Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær! Drys evt. flormelis over de lune boller inden. Kløbenboller er bløde og smagfulde juleboller som stammer fra Tyskland. Bolledejen er en almindelig bolledej, hvor der tilsættes nødder og tørret frugt. You can cook Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær! using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær!

  1. Prepare 2 of dl sødmælk.
  2. Prepare 50 g of gær ved kort hævetid - jeg brugte 12 g koldthævede.
  3. You need 2 spsk of yoghurt.
  4. Prepare 2 of æg.
  5. You need 2 spsk of sukker.
  6. You need 1/4 of tsk salt.
  7. Prepare of ca. 2 tsk reven citron.
  8. You need of ca. 2 dl rosiner.
  9. Prepare of ca. 1/2 dl hakket sukat.
  10. It's of ca. 1/2 dl hakket syltet appelsinskal.
  11. It's of ca. 1/2 dl hakket cocktailbær.
  12. It's 200 g of blødt smør.
  13. You need of ca. 450-500 g ølandshvede (jeg brugte noget der var stenkværnsmalet).
  14. You need of lidt fuldkorns durum  - kan udelades.
  15. Prepare of æg til pensling.
  16. Prepare of evt. flormelis til pynt.

Jeg har lavet en version med hakkede mandler, rosiner, sukat, citronskal, appelsinskal og marcipan. Men fyldet kan jo varieres, så det bliver. Hvert år selges tusenvis av boller over disken i det koselige Bakeriet i Lom. Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg.

Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær! step by step

  1. Kom mælk i en skål tilsæt gæren, hvis du vil bage hurtigt kan du lune mælken og brug så 50 g gær - hævetiden er så ca. 1 time. Jeg valgte at bruge 12 g gær og havde en hæve tid på ca. 6 timer. De kunne have været koldhævet natten over i køleskab! Jeg syntes alle måder fungerer..
  2. Gæren opløses i mælken, tilsæt æg og yoghurt og lad det stå i ca. 15 min. Tilsæt så det bløde smør og fyld - rør rundt - hvis du ikke har røre maskine - så 'slå' melet i dejen lidt efter lidt så du har en jævn dej - den må endelig ikke være tør - kom lidt fuldkornsdurum på bordet (eller blot alm. mel men jeg syntes durum giver sådan en god smag og fin overflade). Form den til en stor bolle - husk den skal være ret blød ellers bliver bollerne tørre!.
  3. Dæk dejen med et klæde og lad den hæve i forhold til den mængde gær du har brugt - skal den hæve i køleskab så kom den i en skål som du har drysset med durum mel. Husk at tage den ud en times tid før du skal bruge den..
  4. Del dejen i 24 stk og form til boller. Efter hæv ca. 15 -30 min mens ovnen varmes til 225 g pensl med sammenpisket æg..
  5. Bag dem i ca. 12-15 min - afkøl og drys evt. flormelis over bollerne..

Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Tilsæt æg, salt og bagepulver og bland det godt. Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen pølser. Læg en klump dej på pladen. Placer pølsen ovenpå og der lægges et klump mere ovenpå pølsen og form med håndfladen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Boller med rosiner, sukat, appelsinskal og cocktailbær!"

Post a Comment