Recipe: Perfect Ostesoufflé med svampe ragout

Ostesoufflé med svampe ragout. Denne ret opstod efter en tur i skoven og med tanke på en lille søndagsmiddag. Rist svampe på en tør pande, hvis de er frisk plukket, så de lige får lov at smide vandet, tilsæt smør, salt og sauter, tilsæt lidt hvidvin og kog i gennem, tilsæt så hummerkød skåret i. Denne ret opstod efter en tur i skoven og med tanke på en lille søndagsmiddag.

Ostesoufflé med svampe ragout Bacon og svampe ristes på en pande og hældes over ragouten sammen med de udstenede kirsebær. Risotto er en af de opskrifter som er nem at ramme forkert med. Risene bliver ofte enten for bløde, eller for rå. You can cook Ostesoufflé med svampe ragout using 17 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Ostesoufflé med svampe ragout

  1. You need 20 g of smør.
  2. Prepare 1/2 of dl hvedemel.
  3. You need 11/4 of dl mælk.
  4. Prepare 50 g of lagret ost.
  5. Prepare 3 of æggeblommer.
  6. You need 3 of æggehvider.
  7. Prepare of salt og peber.
  8. Prepare of evt. lidt reven muskat nød.
  9. You need 1 of tsk citronsaft.
  10. You need 1 of stor hummer kogt og skåret i mindre stykker alternativt jomfruhummerhaler.
  11. It's 300 g of blandede svampe f.eks kantareller og østershatte - ca..
  12. Prepare of smør til at stege i.
  13. Prepare of lidt hvidvin.
  14. It's of lidt fløde.
  15. You need of lidt citronsaft.
  16. It's of salt og peber.
  17. You need of evt. lidt persille til pynt.

Der skal tid, teknik og tålmodighed til, for at opnå et perfekt resultat. Thomas Castberg viser hvordan man laver en lækker risotto med svampe, og hvordan den får den helt rigtige italienske. En smagfuld og fyldig gryderet med skovskade, svampe, gulerødder og tomater i en cremet flødesauce. En rigtig Nak & Æd ret fra det fri, som Jørgen og Nikolaj lavede den i ottende sæson af programmet.

Ostesoufflé med svampe ragout instructions

  1. Smelt smøret kom melet i og rør/pisk grundigt, så du har noget der ligner en melbolle, tilsæt mælken - hvis du er bange for ikke at kunne styre blandingen uden klumper, så varm mælken før den tilsættes. Kog godt igennem - tag gryden af varmen tilsæt reven ost rør godt, tilsæt så æggeblommer, salt, peber og muskatnød - rør godt og smag til. Pisk æggehviderne stive og tilsæt lidt citronsaft. Vend denne 'marengs' i ostemassen..
  2. Smør 4 portionsforme med smør og fyld med ca. 3/4 - bag dem ved 200 g i ca. 12 min. De skal serveres straks. Husk man venter på soufflé! Så ragouten skal være klar..
  3. Rist svampe på en tør pande, hvis de er frisk plukket, så de lige får lov at smide vandet, tilsæt smør, salt og sauter, tilsæt lidt hvidvin og kog i gennem, tilsæt så hummerkød skåret i ikke for små stykker..
  4. Gem evt lidt hummerkød til pynt. Tilsidst tilsættes lidt fløde bare for at samle retten, smag til med salt, peber og lidt citron saft - anret og pynt med lidt persille og hummerkød serveres sammen med soufflén..

Imponér dine gæster med denne ret bestående af lækre nyretapper - som også kaldes onglet. I denne opskrift kombinerer vi tørrede og friske svampe for mest mulig smag og aroma. Risotto med ærter, svampe og rejer. Her laver vi en udgave med rejer, champignon, timian, hvidvin og friske eller frosne ærter. Radiserne på toppen giver lidt ekstra knas til de bløde ris.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Ostesoufflé med svampe ragout"

Post a Comment