Recipe: Tasty Dekonstrueret lammefrikasse

Dekonstrueret lammefrikasse. Nydelig lammekjøtt servert med høstens grønnsaker og hvit saus. I dag lager jeg tradisjonell Lammefrikassé på direkte. Lammefrikasse - Med en god frikassé på bordet er det vanskelig å stoppe og spise.

Dekonstrueret lammefrikasse Gryderetten er både velsmagende og imponerende at se på og dermed perfekt til dit middagsselskab. (©DR). Frakke med dekonstrueret skulder fra Each X Other med et off-shoulder-design, en knaplukning foran, lange ærmer, sidelommer og en mellemlang længde. Kjøp Lammefrikassé og resten av ukeshandelen med ett klikk! You can cook Dekonstrueret lammefrikasse using 9 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Dekonstrueret lammefrikasse

  1. You need 2 of stk lammefilet.
  2. It's 2-4 of hvide asparges.
  3. Prepare 2-4 of grønne asparges.
  4. You need 1 of løg.
  5. It's 2 of dl hvidvin.
  6. You need 3 of gulerødder (afhængig af størrelse).
  7. It's 1/2 of fennikel.
  8. You need 4 of forårsløg.
  9. You need 250 g of gnocchi.

Skikkelig husmannskost som varmer godt på denne årstiden. Den gode sausen gjør denne retten fantastisk! Grønnsakene du bruker i lammefrikasseen velger du selv, mener Lise Finckenhagen. Det kan være gulrot, purre, pastinakk, sellerirot, fennikel, kålrot, blomkål, løk, grønne erter.

Dekonstrueret lammefrikasse step by step

  1. Krydr lammet med salt, peber, rosmarin, timian og tørret hvidløg. Put i vacuumpose og vacuummer. Har du ikke sous vide kan du stege lammet sidst i forløbet..
  2. Kom posen med lam i sous vide ved 55 grader i ca. 1 1/4 time..
  3. Skræl de hvide asparges og skær den nederste cm af. Gem skræller og bund..
  4. Skræld det nederste af de grønne asparges, så de ikke er træede og skær den nederste cm af. Gem skræller og bund..
  5. Pil og hak løg..
  6. Klar løg i lidt smør og tilsæt aspargesskræller mm. Varm igennem og tilsæt hvidvin. Kog op og tilsæt vand til passende mængde. Kog godt igennem. Smag til med salt..
  7. Sigt sovsen og jævn den eventuelt med lidt maizena rørt ud i koldt vand..
  8. Skræl gulerødder og skær i mundrette stykker. Skær fennikel i tilsvarende størrelse..
  9. Put først gulerødder i kogende, saltet vand og derefter fennikel. Kog til de er så gennemkogte, sprøde eller som ønsket. Tilsæt forårsløg skåret i samme længde som gulerødderne..
  10. Hæld vandet fra grønsagerne og tilsæt lidt smør..
  11. Blancher asparges, så de fortsat har bid. Tag dem op..
  12. Kog gnocchi i aspargesvandet til de stiger op og er kogte..
  13. Brun kødet i brunet smør på en pande. Skær ud og server på varmt fad..
  14. Tilsæt eventuelt kødsaften fra sous vide posen og smørret fra bruningen til sovsen og server..
  15. Anret som på billedet - eller hvordan man ønsker det..

Her finner du det du trenger av inspirasjon til både hverdags- og festmaten. Slik lager vi enkel og god restaurantmat hjemme! Det er enkelt å lage og utrolig godt. Listen to Surströmming: Dekonstrueret in full in the Spotify app. Det er noe helt spesielt med rotekte norsk tradisjonskost, som for eksempel en velsmakende og silkemyk lammefrikassè, med lammekjøtt som smelter på tunga… Oppskrift på deilig lammefrikasse med saus finner du her.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Dekonstrueret lammefrikasse"

Post a Comment