Recipe: Tasty Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken

Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken. Fantastisk opskrift på Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken. I det her tilfælde har jeg fået fat på en limechokolade fra Callebaut. Det er selvfølgelig ikke nødvendig for at få et godt resultat.

Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken Fantastisk opskrift på Lime ganache til macarons - Rimmers Køkken. Jeg er blød som smør, når det gælder macarons. De kan være lidt nervepirrende at lave, for det er svært at regne ud, hvorfor det nogle gange går godt og andre gange ikke. - I den her omgang havde jeg indtil flere plader, hvor. You can have Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken using 4 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken

  1. Prepare 100 g of limechokolade (Callebaut).
  2. You need 1/2 of dl fløde.
  3. You need 20 g of limesaft.
  4. Prepare 1 of lime, fintrevet skal.

Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken I det her tilfælde har jeg fået fat på en limechokolade fra Callebaut. Det er selvfølgelig ikke nødvendig for at få et godt resultat. Se flere idéer til Macaron opskrift, Macaron, Opskrifter. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken.

Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken instructions

  1. Som hovedregel har en macaron samme farve/nuance som den smag fyldet har. Så disse macarons kunne være limegrønne eller måske neutrale, da fyldet ser fint ud. De kunne også være marmorerede.
  2. Smelt den hvide chokolade over vandbad (eller forsigtigt i mikroovn).
  3. Varm fløden op til kogepunktet. Tilsæt limeskallerne og lad fløden stå lidt og trække smag.
  4. Hæld den varme fløde hen over chokoladen og begynd med en dejskraber at røre i blandingen fra midten af. Stille og roligt begynder ganachen at samle sig, og bliver glat og blank. Tilsæt nu limesaften og rør endnu en omgang eller to. Afslut med at stavblende ganachen i et lille minut.

Se flere idéer til Macaron opskrift, Macaroons, Kage. Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken Opskrift af Helle Rimmer Fantastisk opskrift på Hindbærganache til macarons eller fyldte chokolader - Rimmers Køkken. Vejledning til hjemmelavet marcipan julekonfekt med knas. Callebaut hjælper dig med at give dine desserter, bagværk og konfektureprodukter god smag, en fascinerende tekstur og raffineret udseende. Se flere idéer til Chokolade, Dessert, Kage.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Lime ganache à la Callebaut til macarons - Rimmers Køkken"

Post a Comment