Recipe: Delicious Lammekølle i stegeso

Lammekølle i stegeso. Langtidsstegt i stegeso bliver kødet fantastisk mørt. Kødet bliver kødet mørt og lækkert. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.

Lammekølle i stegeso Her får en opskrift på langtidsstegt lammekølle der giver dig den skønneste, velsmagende og møre lammekølle, du kan Det bliver en langtidsstegt lammekølle som både du og dine gæster vil nyde. I stedet for blomkål kan man bruge mere bulgur og omvendt — men prøv endelig de to i kombination Hvor er det altså genialt med sådan en stegeso. Lammekølle / braiseret lammeskank, køkkenschefens opskrift. You can have Lammekølle i stegeso using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Lammekølle i stegeso

  1. It's 1 of lammekølle.
  2. You need 10-15 fed of hvidløg.
  3. It's 4-6 of Gulerødder.
  4. Prepare 4 of løg.
  5. It's 1/2 of spidskål.
  6. Prepare 1/2 of Citron.
  7. You need of ca. 1 l Oksefond.
  8. It's 10-15 of Cherry tomater.
  9. You need 8 of soltørrede tomater.
  10. Prepare 1 of ds. hakkede tomater.
  11. You need 1 of tsk. tørret Rosmarin.
  12. Prepare 1 of tsk. tørret Timian.

Se opskrift på lammekølle i ovn og oversigt over stegetider i forhold til lammekøllens vægt så du kan lave en Lammekølle med rosmarin, hvidløg og flødestuvede kartofler. Langtidsstegt lammekølle i gryde - lidt tør? Min erfaring er at det er vigtigt at "beholderen" er helt tæt Lam Kleftiko. Lav snit i lammekøllen og stik hvidløgsfed i.

Lammekølle i stegeso instructions

  1. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Spidskål snittes groft. Den halve Citron skæres i både. De soltørrede tomater skæres i mindre stykker..
  2. Løg og halvdelen af Hvidløgene hakkes og steges i panden.
  3. Resten af hvidløget skæres i passende stykker. Stik huller i Lammekøllen med en spids kniv, pres stykkerne af hvidløg ind i dem. Krydder køllen med salt og peber..
  4. Kom spidskål, gulerødder,Citron, Cherry tomater, soltørrede tomater, hakkede tomater, 2/3 af løg/hvidløgsblanding og de tørrede krydderier i stegesoen..
  5. Lammekøllen lægges oven på grønsagerne i stegesoen. Den sidste 1/3 af løg/hvidløgsblandingen fordeles oven på lammekøllen. Oksefond hældes ved så grønsagerne næsten er dækket..
  6. Sæt stegesoen i ovnen ved 140 grader og steg den i 5-6 timer. kødets kernetemperaturen skal være mindst 75 grader. Hvis kødet skal være ekstra mørt skal kernetemperaturen op på 84 grader..

Lammekølle er noget af det lækreste kød - hvis det ellers er tilberedt ordentligt. Vi guider dig her igennem forskellige tilberedningsmetoder - fra langtidsstegt lammekølle i ovn til lammekølle på grill. Stegt lammekølle med flødekartofler, serveres med f.eks. flødekartofler og tomatsalat. Stegt lammekølle med flødekartofler er en god klassiker. Lammekølle er et lækkert stykke kød til både.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Lammekølle i stegeso"

Post a Comment