Easiest Way to Prepare Tasty One Pot - Pasta med (kødsauce)

One Pot - Pasta med (kødsauce). Pasta med kødsauce er noget af det der bliver lavet forholdsvis ofte herhjemme, og det er det nok også i flere andre danske hjem. Det gode ved denne ret er at det faktisk er pasta med kødsauce i én gryde, det er også det man på amerikanske blogs kalder for one-pot-pasta, altså en pastaret der kun. Denne opskrift på one pot pasta med kødsauce vinder dog klart popularitets konkurrence.

One Pot - Pasta med (kødsauce) Lær at lave en ægte italiensk klassiker, nemlig en bolognese! En intens kødsauce lavet på røget, tørsaltet bacon, oksekød, rødvin og masser af lækre. Bruk gjerne pasta formet som skjell for denne retten (jeg har brukt tricolore pasta). You can have One Pot - Pasta med (kødsauce) using 18 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of One Pot - Pasta med (kødsauce)

  1. Prepare 125 gram of bacon.
  2. You need 3 of spiseskeer olivenolie.
  3. It's 2 of løg - hakket.
  4. It's 500 gram of hakket oksekød.
  5. It's 500 gram of pasta - gerne penne eller lignende.
  6. You need 2 of dåser hakkede tomater eller passato.
  7. It's 2 of gulerødder - revet eller finthakket.
  8. Prepare 1 of squash - revet.
  9. Prepare 12 of cocktailtomater eller 5 normale - i både eller halveret.
  10. You need 2 of stængler bladselleri - revet eller finthakket.
  11. It's 1-2 of chilier - hakket fint.
  12. Prepare 1 spiseske of tørret timian, oregano eller basilikum.
  13. You need 4 fed of hvidløg - hakket eller presset.
  14. Prepare 3 of spiseskeer balsamico.
  15. It's 0,7 liter of grøntsags- eller hønsebouillon.
  16. It's 0,2 liter of rødvin.
  17. You need of salt.
  18. You need of peber.

Skjell fungerer som små skåler som fylles opp med Ha hakkede tomater i stekepannen når kjøttet er gjennomstekt. Fyll boksen med vann og hell det også oppi stekepannen. Rør om og la det hele få et. Hvem kan ikke lide pasta med kødsauce.

One Pot - Pasta med (kødsauce) step by step

  1. Gør alle grøntsagerne klar.
  2. Varm olien op i en gryde.
  3. Steg bacon og sæt det til side.
  4. Sautér løg til de er gennemsigtige.
  5. Tilsæt oksekød og brun det godt af.
  6. Tilføj resterende ingredienser inklusiv bacon.
  7. Skru helt op for blusset og rør det godt rundt.
  8. Når det koger skrues ned til simrevarme.
  9. Sæt låg på og kog det antal minutter som pastatypen kræver.

Det er bare en klassiker og en livret hos mange både børn og voksne. Læg den kødsauce, der er tilovers i et ovnfast fad lagvis med tynde skiver rå kartofler og Mornaysauce. Bag retten i ovnen til kartoflerne er møre og server fx en grøn salat til. Det geniale med denne type one pot-middager er at du kan variere den etter smak og hva du har tilgjengelig. Dette er en ypperlig måte å bruke opp grønnsaks- og Ha grønnsaker og kjøttdeig det oppi en gryte sammen med pasta, hermetiske tomater, tomatpuré, kraft og krydder.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Tasty One Pot - Pasta med (kødsauce)"

Post a Comment