How to Cook Delicious Nem tærtedej med spændende varianter af fyld

Nem tærtedej med spændende varianter af fyld. Sprøde samosaer af tærtedej med krydret fyld. En dejlig tærte med sprøde grøntsager, frisk basilikum og smeltet vesterhavsost. Det smager skønt, og så er det ovenikøbet et nemt måltid at tilberede!

Nem tærtedej med spændende varianter af fyld Ved at acceptere brugen af Cookies eller benytte websitet, accepterer du vores brug af Cookies. Du kan læse mere om hvordan vi bruger Cookies i vores Cookie politik. Fyldtte æg, som passer perfekt til påskebordet, frokost eller en lækker buffet. You can cook Nem tærtedej med spændende varianter af fyld using 14 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Nem tærtedej med spændende varianter af fyld

  1. Prepare 125 g of hvedemel.
  2. You need 125 g of grovere mel, her 100 g grahamsmel og 25 g hvedeklid).
  3. You need 125 g of margarine.
  4. It's 1/2 of tsk. salt.
  5. It's 1/2 of dl vand.
  6. You need of Fyld:.
  7. It's of Forskellige grøntsager, evt. også kød (her 400 g hakket kyllingekød) - nok til at fylde tærteformen.
  8. It's 4 of æg.
  9. It's 200 g of hytteost.
  10. Prepare 2 of dl mælk.
  11. You need of Salt og peber.
  12. Prepare of Tomat i skiver til toppen.
  13. Prepare 2-3 of dl revet ost, hvis man kan lide det.
  14. You need of Frisk basilikum efter smag.

I videoen laver jeg devilds eggs med fyld af ramsløg og stenbiderrogn, der. Tærtedej er meget nem at lave selv, og her er tærtedejen rullet ud og lagt i en tærteform. Derefter skal tærtedejen stikkes med gaffel, så den ikke buler op under bagningen. Tærtedej opskrift - Rigtig nem grundopskrift kan bruges til alle normale tærter.

Nem tærtedej med spændende varianter af fyld instructions

  1. Alle ingredienser til dejen blandes og æltes til en fast dej, der sættes i køleskabet i min. 30 min. Hvis man har en køkkenmaskine, tager det 2 min..
  2. Ingredienserne til tærten - her hvidkål, bønner, gulerødder, spinat, 1 lille løg og et forårsløg i mundrette stykker samt det hakkede kyllingekød - svitses godt på en pande i noget fedtstof, til det er næsten klar til at spise (meget al dente) og smages til med salt og peber. Det tager ca. 5-8 min..
  3. Man kan vælge at forbage tærtedejen i 10-15 min. ved 200 grader (varmluft); men den bliver også fin uden, hvis man uanset hvad husker at prikke den, når den er trykket ud i formen og fordelt regelmæssigt over hele bunden og op ad kanterne. Derefter fyldes pandens indhold ovenpå dejen. Æg, hytteost, mælk og krydderier piskes sammen og hældes over fyldet. Hytteosten lægger sig foroven, og det er, som det skal være (se billedet). Man kan drysse/kværne ekstra salt og peber over nu, hvis man vil....
  4. Tomatskiverne fordeles pænt på toppen, og der pyntes med basilikum og strøes ost henover, hvis man er til den sprøde og lækre gratinering.... Bages ca. 50-60 min. ved 180 graders varmluft. Henrivende smag og konsistens....👍.
  5. Dette er et eksempel på en grøntsagstærte... Og en tærte med kalunbacon og aspargesbroccoli..

Lækker Mad Godter Desserter Pai Rezepte. De skønneste små tærter med et lækkert fyld af karamelliserede rødløg, revet ost og creme fraiche samt en sprød bund. Her får du en nem opskrift på rugbrød med surdej - få opskriften her og bag surdejsrugbrød med kerner. Jeg håber du kan finde inspiration i de mange varianter og ikke bliver skræmt af blendet grøntsager. Fyld massen i de udhulede kartofler.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Delicious Nem tærtedej med spændende varianter af fyld"

Post a Comment