Recipe: Tasty Simpel, men lækker æbletærte

Simpel, men lækker æbletærte. Simpel heeft De Beste Deals: de beste prijs + het beste netwerk. Lækker æbletærte med sprød crumble på toppen - hvad er bedre sådan en kølig efterårsdag? Jeg serverer normalt min tærte med en lækker vanilje creme fraiche, men denne gang blev denne lune herlighed serveret med vanilje is.

Simpel, men lækker æbletærte Tvebakkekage - endnu en simpel, men god gammel opskrift med få ingredienser. Er du på udkig efter en sikker efterårsklassiker? Så vil denne saftige og super smukke æbletærte med kanel falde i din smag. You can have Simpel, men lækker æbletærte using 10 ingredients and 3 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Simpel, men lækker æbletærte

  1. Prepare 150 g of hvedemel.
  2. Prepare 50 g of grahamsmel.
  3. You need 2 spsk of sukker.
  4. Prepare 2 of tsk vaniljesukker.
  5. It's 50 g of smeltet smør/flydende margarine.
  6. It's 1 knivspids of fint salt.
  7. You need 1 of sammenpisket æg (godt det halve til dejen, lidt under det halve til pensling).
  8. You need 1 spsk of vand.
  9. You need 6-8 of dl færdig, fast æblegrød.
  10. It's 50-100 g of hakkede mandler.

Pisk fløden til skum, og servér som tilbehør til den lune æbletærte. En nem og lækker æblekage med kanel og havregryn. Æbletærten er hurtig at røre sammen og fedtfattig er den også. Prøv den her opskrift på verdens bedste æbletærte. Lynhurtig at lave og smager forrygende som den er eller serveret med is, creme fraiche eller flødeskum.

Simpel, men lækker æbletærte step by step

  1. Bland hurtigt alle ingredienser til dejen - det er virkelig nemt og hurtigt i en køkkenmaskine - tilsæt vand til sidst for at samle dejen. Sæt den i køleskabet i min. 30 min..
  2. Lidt over det halve af dejen rulles/trykkes ud i en tærteform. Prik dejen, og fordel derefter æblemosen i formen. Rul resten af dejen ud og del del i strimler til at lave et pænt mønster ovenpå mosen. Dejen pensles med æg, og derefter fordeles de hakkede mandler over tærten..
  3. Tærten bages derefter ved 180 graders varmluft i ca. 40 min., til den er flot brun. Serveres evt. med creme fraiche eller is/flødeskum. Den er lækker både kold og varm..

Tvebakkekage - endnu en simpel, men god gammel opskrift med få ingredienser. Her finder du en nem og lækker opskrift på æbletærte. Nem og lækker opskrift på æbletærte. Har du æbler der trænger til at blive spist, er her opskriften på en hurtig æbletærte. Dette er bare en helt fantastisk æbletærte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Simpel, men lækker æbletærte"

Post a Comment