How to Prepare Appetizing Cassoulet

Cassoulet. Our classic cassoulet recipe takes no shortcuts and requires a little planning, but every step is totally doable, even if you're not a pro. It requires a few ingredients you won't find in the typical supermarket. Cassoulet, a hearty slow-simmered stew of sausage, confit (typically duck), pork, and white beans, is one As a cassoulet fan, I've traveled around southwestern France talking to cassoulet chefs, bean.

Cassoulet Choose really meaty sausages and gammon, take the skin off the chicken and use a very. This duck-lover's version of the classic southern French casserole includes the bird in the form of rich sausages, bone-in legs and thighs, breast meat, and the traditional. 🎦 Cassoulet. Although there are innumerable versions of cassoulet, most are based on a stew of white beans and various forms of pork. You can cook Cassoulet using 22 ingredients and 17 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Cassoulet

  1. It's 1 kg of tørrede hvide butterbeans eller hvide bønner.
  2. It's 1 of stort løg.
  3. You need 10 of kryddernelliker.
  4. You need 1 liter of hønsebouillon el. kønsekødssuppe (evt. 1/3 tør hvidvin).
  5. Prepare 750 g of økologisk lammehals skåret i stykker (bed slagteren om at gøre det).
  6. You need 100 g of gåse- eller andefedt.
  7. Prepare of salt og friskkværnet peber.
  8. It's 3-4 of spsk. koncentreret tomatpuré.
  9. It's 3-4 of laurbærblade.
  10. You need 500 g of skalotteløg eller bananløg.
  11. Prepare 1 of hvidløg.
  12. You need 2 of dåser hele flåede tomater.
  13. You need 1 håndfuld of frisk timian og frisk rosmarin.
  14. It's 500 g of gulerødder.
  15. It's 1 of knoldselleri.
  16. Prepare 4-5 of porrer.
  17. It's 1 of økologisk kalkunbryst (eller 4 stk. andebryst).
  18. Prepare 10 of krydrede friske økologiske pølser af svine- eller oksekød.
  19. It's 1 of tsk. stødt muskatblomme.
  20. You need 1/2 of tsk. fint revet muskatnød.
  21. It's of Drys: Persille.
  22. Prepare of Tilbehør: evt. godt hvedebrød.

There is no greater one than cassoulet. I developed the recipe that follows at the shoulder of Phillipe Bertineau, the chef at Alain Ducasse's Benoit bistro in New York City: rich and creamy, sticky with. Cassoulet is a classic of French Country cooking with this Chicken and Sausage version lighter than the original but just as delicious. Classic French Chicken and Sausage Cassoulet Recipe.

Cassoulet step by step

  1. Sæt bønnerne i blød i koldt vand 10-24 timer. Brug fire gange så meget vand, som bønnerne fylder. Sæt dem i køleskabet..
  2. Kasser iblødsætningsvandet fra bønnerne og kom dem i en gryde og hæld koldt vand på så det dækker. Pil løget, stik nelliker ind i dem og kog med bønnerne til de er møre ca. 1 time..
  3. Kog hønsebouillonen til den er velsmagende. Fjern høne og si urter mm væk (Se opskrift her på Cookpad). Kog ind til 1 liter velsmagende hønsebouillon..
  4. Find de forskellige stykker kød frem..
  5. Fjern rygmarven på lammekødstykkerne f.eks. med en tyndskræller..
  6. Brun lammekødet ved god varme i halvdelen af fedtet i en stegegryde. Tilsæt koncentreret tomatpuré. Krydr med salt og peber..
  7. Kog det brunede lammekød mørt i hønsebouillonen med laurbærblade ved svag varme ca. 2 timer..
  8. Rens grøntsagerne..
  9. Pil og hak skalotteløgene og pil hvidløgene. Steg dem møre i fedtet..
  10. Tag tomaterne op af tomatlagen og hak dem. Kassér tomatlagen. Kog tomat-tern og krydderurterne sammen med løgene ca. 5 min..
  11. Kom blandingen i gryden med lammekød og tilsæt kogte hvide bønner..
  12. Dup kalkunbrystet tørt med ren køkkenrulle. Brun det i olivenolie ved god varme på en stegepande på begge sider. Krydr med salt og peber, tilsæt 1-2 dl vand. Sæt kødet i ovnen ved 150 grader, ca. 30 min. til kernetemperaturen er 60 grader. Lad kødet hvile. Skær det i skiver lige før servering..
  13. Skær gulerødder, selleri og porrer i små stykker. Kom dem i gryden med lam og bønner, og kog op et kort øjeblik..
  14. Sluk og lad evt. retten blive mør i 100 grader varm ovn eller høkasse. Når alt er mørt smages retten til med salt, peber og stødt muskatblomme og stødt muskatnød..
  15. .
  16. Steg krydrede pølser på en varm pande eller grillpande ca. 10 min. til de er gyldne og gennemvarme..
  17. Nyd retten med et drys persille og evt. brød..

This Classic French Cassoulet is a classic and simple yet delicious casserole with beans, pork sausage and chicken breast. Served with a french baguette and salad? Cassoulet — Eine Portion Cassoulet Cassoulet ist ein Eintopf aus dem Südwesten Frankreichs, der Region Languedoc. Er besteht aus weißen Bohnen, Speck, gepökeltem Schweinefleisch und. Authentic Cassoulet recipe: the Cassoulet is a traditional french beans and meat stew from the south of France.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Appetizing Cassoulet"

Post a Comment