Recipe: Appetizing Rabarberkage med smuldredej

Rabarberkage med smuldredej. Den lækre rabarbertærte med smuldredej er utrolig nem at lave og kan serveres med iskold creme fraiche. Skøn rabarber crumble med friske rabarber og en lækker smuldredej. Kagen er meget nem at Den bedste opskrift på en rabarber crumble, der er en rabarberkage eller rabarbertærte med friske.

Rabarberkage med smuldredej Server rabarberkage med smuldredej direkte i bradepanden med vaniljecreme. Dagens rabarberkage blev en rigtig lækker med, med et strejf af kokos og marcipan og toppet med sprøde sukkersøde mandelstykker. Smuldredej drysses på rabarber, kagen bages og voila. You can cook Rabarberkage med smuldredej using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Rabarberkage med smuldredej

  1. Prepare 300 g of rabarber, stilke uden blade.
  2. It's 1 of dl sukker (85 g).
  3. You need of Evt.  lidt frisk mynte eller fintrevet frisk ingefær.
  4. Prepare of Smuldredej: 125 g smør.
  5. It's 125 g of hvedemel.
  6. You need 1 of dl sukker (85 g).
  7. You need 60 g of havregryn.
  8. It's 25 g of mandler eller solsikkekerner.
  9. Prepare of Tilbehør: cremefraiche, flødeskum eller vaniljeis.

Alle ingredienser til smuldredej blandes med finrene og fordeles ovenpå rabarberne. Sæsonen for rabarber er så småt ved at være skudt igang! I lørdags var vi hjemme ved vores forældre til middag, hvor der blevet serveret denne her fuldstændig. Dæk bradepanden til først med et lag bagepapir og dernæst med alufolie.

Rabarberkage med smuldredej instructions

  1. Tænd ovnen på 200 grader..
  2. Skyl rabarberne og skær stænglerne ud i små stykker..
  3. Bland sukker og evt. hakket mynte eller fintrevet ingefær sammen med rabarberne. Kom dem i et ovnfast fad med stor overflade, f.eks. et tærtefad..
  4. Skær smørret i små stykker. Bland det med mel og smuldr med fingrene, til det ligner revet ost. Bland sukker og havregryn i. Drys dejen over rabarberne..
  5. Stil fadet på en bagerist eller bageplade i midten af ovnen og bag rabarberkagen i 30-40 minutter, til kagen er gylden..
  6. Servér lun med cremefraiche, flødeskum eller is til..

Spend three years at Penn State followed by four years at the Sidney Kimmel Medical College at Thomas Jefferson University in Philadelphia. Complete a BS in year four and an MD in year seven. Danser med Drenge (DmD) er et dansk soul-pop-reggaeorkester, anført af sangerinde Rie Rasmussen og sangskriver Klaus Kjellerup (tidl. This timeline provides key dates only. For detailed information on required documentation please carefully review.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Rabarberkage med smuldredej"

Post a Comment