Recipe: Appetizing Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron

Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron. Skøn rilettes af bagt, hvid fisk og krydderurter - server på godt rugbrød til frokost Få kok Adam Aamanns opskrift fra Madmagasinet lige her. En cremet rilettes af bagt, hvid fisk, krydret med krydderurter og rørt med mayonnaise og creme fraiche.

Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron Søndag Take away ret - Bagt sej med fennikel, kål, tomatsauce og ris. pilaw. Hold fødselsdag for din hund og vi giver en kage til hund.#ewaldsgaarden #hornbæk #hundekage. Fisk i ugn är en lätt och god rätt som kan varieras på många olika sätt. You can cook Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron using 6 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron

  1. You need 225 g of hvid fisk uden ben, fx torsk.
  2. Prepare 3-4 of klaser hyldeblomst.
  3. It's 1 spsk of økologisk smør.
  4. Prepare of Salt/peber.
  5. You need 6 of skiver økologisk citron.
  6. It's of Bagepapir til at pakke fisken i.

Lækker bagt hvid fisk med citron-hollandaise og rosenkål. Citron-hollandaise: Pisk æggeblommerne med citronsaft og salt i en skål over et kogende vandbad. Er man hurtig til at piske, kan det gøres over svag varme direkte på blusset. Fisk bagt med løg, hvidløg, hvidvin, tomat, kartofler og peberfrugt.

Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron step by step

  1. Læg bagepapiret i et lille ovnfast fad, drys lidt salt og peber på og læg fisken herpå. Drys lidt mere salt og peber på og fordel smørklatter oven på fisken.
  2. Skyl hyldeblomstklaserne og dup dem forsigtigt tørre, læg dem på fisken og klip de groveste stængler væk. Skyl citronen, skær tynde skiver og læg over blomsterne. Pak papiret sammen over fisken..
  3. Bag ved 175 gr i 10-12 min, åbn pakken og dån over duften (siden smagen).
  4. Kasser blomster og stilke, anret med hvad du synes passer - her blev det en hurtig spidskålssalat og nyopgravede kogte kartofler..

Lækker fiskeret med masser smag og mæthed fra grøntsagerne. Prøv at lave bagt torsk med cherrytomater og citron, hvor cherrytomaterne og citronen koger sammen til en vildt lækker sauce, der passer helt perfekt til torsken og de vilde ris, som man serverer til fisken. Eller hvad med opskrifter på rejer i tomatsovs? Fx rejer i krydret tomatsauce eller den. Indbydende og lækker ret med hvidfisk, asparges og citronsauce.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Bagt hvid fisk med hyldeblomst og citron"

Post a Comment