Recipe: Tasty Brownies med mandler

Brownies med mandler. "Brownies med mandler" er rett og slett FANTASTISK GODE!!! Myke, mørke, saftige og litt klebrige. mmm. Dessuten er de enkle og superraske å lage.

Brownies med mandler Men kan alt med chokolade ikke det? 😉 Chokolade er ikke den eneste hovedingrediens - der er nemlig også avocado i, som giver en god og klæg konsistens, som vi kender fra den originale. En skøn brownie med chokolade og mandler. Den bedste opskrift på en lækker chokoladebrownie. You can have Brownies med mandler using 7 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Brownies med mandler

  1. Prepare 250 g of sukker.
  2. You need 4 of æg.
  3. It's 250 g of smør.
  4. You need 170 g of mørk chokolade 70 %.
  5. Prepare 150 g of hvedemel.
  6. You need 3 spsk of kakao.
  7. It's 200 g of hakkede mandler.

Find denne og andre pins på Sweets via Elise Mountain. Mini karamelkager med ribsmousse og mandler - utrolig simpelt og vanvittig lækkert. Lækker og snasket brownie fyldt med nødder. Og så er den nem at bage.

Brownies med mandler step by step

  1. Smelt smørret.
  2. Skold og smut mandlerne og hak dem groft.
  3. Pisk æg og sukker skummende.
  4. Bland mel og kakao med de hakkede mandler og tilsæt blandingen til æggemassen.
  5. Hak chokoladen groft og hæld den i det smeltede smør. Bland det i dejen.
  6. Hæld dejen i en smurt form og bag den i ovnen ved 175 grader i ca 25 minutter.
  7. Pynt evt. med flormelis.
  8. En fordel ved denne opskrift er man bare smelter smørret og tilsætter chokoladen (uden vandbad, som er lidt besværligt)..

Opskrift på en lækker tilbehørsret med rødbede, mandler og krydret, brunt smør. Her hælder vi krydret brunt smør over kogte rødbeder og topper med ristede mandler. Vores lyse brownie med hvid chokolade, peanuts og mandler, er et lækkert alternativ til den klassiske brownie. Læs kageopskriften og se eksempler her! Søger du en lækker opskrift på brownies?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Brownies med mandler"

Post a Comment