How to Prepare Perfect Salat med kyllingelever

Salat med kyllingelever. Sommeren er tid til at forkæle dig selv med lækre, sunde, korrekte måltider. Kyllingelever smager godt og er smækfyldt med proteiner og andre gode ting. Proteinrig Salat med Kylling og Kikærter.

Salat med kyllingelever Varier med det du måtte ha i kjøleskapet og bruk gjerne rester av kylling. Ha blandet salat i en bolle eller utover et stort serveringsfat. Legg på avokadoskiver, rødløk og agurk. You can have Salat med kyllingelever using 22 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Salat med kyllingelever

  1. Prepare 150 g of kyllingelever.
  2. You need of Salt, peber og knust koriander.
  3. You need of Lidt smør til at stege i.
  4. You need of Et lille hjertesalat.
  5. It's 10 cm of rå agurk.
  6. Prepare 2 of tomater.
  7. Prepare 2 of radiser.
  8. It's 1/4 of avocado.
  9. Prepare 5 of skiver grillet rød peber uden skind.
  10. You need of Lidt ærteskud.
  11. It's of Lidt ramsløg.
  12. It's of Dressing:.
  13. You need 1/2 of dl malteddike.
  14. You need 1 1/2 of dl olivenolie.
  15. Prepare of Salt og peber.
  16. Prepare Knust of koriander.
  17. It's of Lidt hindbærsaft.
  18. Prepare of Lidt sukker.
  19. It's of Pynt:.
  20. It's of Lidt karse.
  21. You need of Syltede valnødder.
  22. Prepare of Lidt kyllingefedtegrever eller lidt sprødt bacon.

Bryt fetaost i mindre biter og fordel dem over salaten. En Cæsar med kylling kan du få servert på alt fra de enkleste kafeer til noen av verdens beste restauranter, eller du kan lage den selv på ditt eget kjøkken. Kjøp Gresk salat med kylling og resten av ukeshandelen med ett klikk! Denne greske salaten passer perfekt som salat til middag, lunsj eller tilbehør til en Med eller uten kylling.

Salat med kyllingelever instructions

  1. Læg alle grøntsagerne frem på spækbrættet..
  2. Nu varmes kyllingefedtegreverne fra kyllingelevermousse op og skæres i strimler og lægges på fedtsugende papir..
  3. Kom salt, peber og knust koriander på kyllingeleveren..
  4. Lad smørret bruse op på panden og tilsæt leverne og skru ned på et lille blus. Steg dem 2 minutter på hver side, og tag dem af panden og læg til afkøling på en tallerken..
  5. Fordel de skårede grøntsager på et pænt fad. Jeg bruger et trøffeljern til at skære agurker og radiser i tynde skiver..
  6. Skær leverne i skiver, de skal gerne være let rosa indeni. Ellers kan de virke for tørre..
  7. Lav nu dressingen. Put alle ingredienserne i en beholder og blend det hele godt sammen med en stavblender..
  8. Hæld nu dressingen op i en plastiksprøjteflaske og opbevar dressingen i køleskabet efter brug..
  9. Nu kommer du lever, karse og kyllingefedtegreverne ovenpå salaten..
  10. Til allersidst pynter du med de syltede valnødder og serverer dressingen til så man selv kan dossere hvor meget dressing man vil have på, og evt. rester bliver ikke slatne af dressingen hvis de skal gemmes til næste dag..
  11. Server lidt smørristet surdejsbrød til ligesom til crostinierne med kyllingelevermousse..
  12. Vel bekomme og god fornøjelse..

Uansett: på null komma niks har du en fantastisk salat som passer til det meste! Snit og skær kød og grønt i tynde strimler. Bland dem med kryddergrønt, cashewnødder og edamamebønner. Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag den til, og vend den omhyggeligt med salaten. En mættende skål salat med masser af grønt, saftig kylling, knasende sprødt skind og smilende æg.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Perfect Salat med kyllingelever"

Post a Comment