Easiest Way to Cook Tasty Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce

Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce. Pil hoved og skal af rejerne, men lad skallen på halestykket sidde. Fjern den sorte tarmstreng fra rygsiden med en spids kniv. Grillet hummer og kæmperejer er en udsøgt sommergrillret.

Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye forhave. ☀️ See More. Grillet kål har en særlig sødme og er genialt hele sommeren. Wok med rejer, spidskål og squash You can have Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce using 9 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce

  1. It's 6-8 of rejer pr. Person alt efter størrelsen. Til 4 ca 5-600 gram optøet rejer.
  2. You need 1 of tsk Læsø sydesalt.
  3. It's 3 of kinesiske hvidløg finthakket.
  4. You need 1 of lille dusk kruspersille finthakket.
  5. You need 100 gram of smør (Lurpak).
  6. Prepare of Salt og peber.
  7. It's of Lidt revet citronskal samt 2 tsk. Citronsaft.
  8. Prepare of Ris vi brugte sort og hvid risblanding kogt i riskoger.
  9. It's of Pynt citronbåde og persille drysset over.

Du kan enten grille dem på grillspyd, eller i en foliebakke. Uanset hvilken form du vælger, får du en fantastisk lækre kæmperejer på Opskrift på grillede kæmperejer med hvidvin og krydderier. Find denne og andre pins på Opskrifter via Ida Haas. Kæmperejer med marinade af persille, smør, olie og hvidløg.

Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce instructions

  1. Man skal rense rejerne og klippe spidserne af. Også gerne benene.
  2. Lig dem på spækbræt. Skær i ryggen- endelig ikke helt igennem. Pres dem let så de bliver flade og ligner en sommerfugl. Rens dem under vand, fjern tarm og det grønne. Dup tør med køkkenrulle. Drys med lidt Læsø sydesalt- lad dem stå 5 minutter. Dette gør kødet fastere..
  3. Rør smører godt med de finthakket hvidløg, citron skal og saft, samt lidt af den hakket persille drys med finthakket persille En anelse tørret chilipulver. Smag til med s&p.
  4. Lig dem på en bagerist i en forvarmet ovn på 230 grader. Sæt dem højt i ovnen. Mellem 5-7 minutter. Endelig ikke for meget..
  5. Anret med parboiled og vilde ris mix. Med citronbåde og lidt ekstra persille. Vi prøvede også en anden anretning her som vist i dyb tallerken. På kanten balsamicoglaze. Hvis der noget af smørblandingen tilbage smelt den og brug som smørsauce ved siden af..

Serveret med godt brød er det en lækker forret eller tilbehør til tapas. Antipasti - grillet aubergine, squash og grønne asparges. Dejlig grillet steak med pisket brunet hvidløgssmør. Der er rigeligt med smør, men det kan fint opbevares i fryseren til næste gang, du griller. Der er rigeligt med hvidløgssmør, men det er svært at lave en meget mindre portion.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Tasty Grillet kæmperejer med hvidløgssmørsauce"

Post a Comment