Easiest Way to Cook Appetizing Scones bagt med frossent smør i tern

Scones bagt med frossent smør i tern. Lækre og hjemmelavede engelske scones, der er meget nemme at bage. Faktisk tager det ikke mange minutter, da brødene bages med bagepulver. Her er min opskrift på engelske scones, der i virkeligheden er nemme boller bagt med bagepulver i stedet for gær.

Scones bagt med frossent smør i tern På dette punkt kan du tilføje ekstra fyld - eksempelvis nødder, chokolade eller tørrede frugter. Saml herefter dejen med yoghurten og mælken. Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med, mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej Serveres nybagte med smør evt. marmelade. You can cook Scones bagt med frossent smør i tern using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Scones bagt med frossent smør i tern

  1. It's 333 g of mel.
  2. You need 2 of dl kærnemælk.
  3. You need 100 g of smør, frosset i tern.
  4. It's 13 g of bagepulver.
  5. Prepare 8 g of flagesalt.
  6. It's 46 g of rørsukker.
  7. It's 100 g of frossent smør i tern.
  8. It's 1 of æg til pensling.

De er bagt med bagepulver og skal ikke hæve. Få opskriften på nemme scones med koldskål og chokolade Her kommer opskriften med scones med chokolade. Scones er klassisk engelsk brød, som i denne opskrift af samme dej kan laves både med salt fyld og urter og med chokolade. Brødet bliver ikke bagt som enkelte scones, men i stedet som et helt madbrød, der kan brækkes i fire dele.

Scones bagt med frossent smør i tern step by step

  1. Start med at skære det frosne smør i tern og læg det i fryseren. Bland alle de øvrige ingredienser let..
  2. Flad dejen ud, den skal kun lige holde sammen, ikke æltes. Bred smørternene ud over dejen og rul den til en pølse..
  3. ‘.
  4. Skær 16 skiver ud og pensle dem med æg. Den resterende dej skar jeg ud i 8 små stykker og kom dem i en canneleform i silikone. De blev bagt hver for sig i 250 grader varm ovn i 11 minutter.
  5. De små i formen ligeledes i 11 minutter. Køl dem lidt af på en rist og skær en igennem og server med smør og hindbærsyltetøj. I England spiser man den let lune med clotted creme og jordbærsyltetøj til. Man kan også tilsætte chokolade til halvdelen at dejen som skrevet i den oprindelige opskrift, men det bryder jeg mig ikke om..

Server sconesene som en del af en brunch. By purchasing a Tern product you're making a difference. Whether it's close to home or as far as a Tern may take you, become part of a shared experience. Get comfortable being uncomfortable, learn something new, or leave your mark by contributing to a local culture. Kartofler bagt i lag med smør - bliver det meget bedre?

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Appetizing Scones bagt med frossent smør i tern"

Post a Comment