How to Make Appetizing Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand)

Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand). Det holder også på vandet i dejen, så brunsvigeren ikke bliver tør efter få timer, som mange ellers oplever. Videoopskrift af fynsk brunsviger på krydret.dk. Skal du bruge en brunsviger kagemand til din næste fest?

Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand) Udover at stå på morgenbordet kommer kagen også på bordet til børnefødselsdag - gerne i form af en brunsvigermand - og helst pyntet med slik. Traditionen med en kagemand af brunsviger er ikke kun populær på Fyn, men også udbredt til resten af Danmark. Brunsviger er en traditionel fynsk egnskage. You can cook Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand) using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand)

  1. You need of Dej:.
  2. You need 400 g of hvedemel.
  3. You need 100 g of smør.
  4. Prepare 50 g of gær.
  5. You need 2 of dl mælk.
  6. Prepare 50 g of sukker.
  7. It's 1 of æg.
  8. It's of Remonce:.
  9. You need 150 g of smør.
  10. You need 225 g of brun farin.
  11. Prepare 4 of spsk. kagecreme.

Denne brunsviger har det perfekte forhold mellem dej og "snask". Jeg insisterer på at have en luftig bund, fyldt med store lufthuller, ligesom mit focaccia, og i virkeligheden er en brunsviger bare en fynsk focaccia. Endelig opskrift på en RIGTIG brunsviger. Et par fotos fra Brunsvigerens Dag på DR Fyn.

Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand) step by step

  1. Dejen: Lun mælken kort i mikroovnen til den er lillefinger-varm. Opløs herefter gæren i mælken og tilsæt smeltet smør.
  2. Tilsæt sukker og mel lidt af gangen, og slut af med 1 æg. ælt dejen godt til den er glat og smidig. Den skal være rimelig blød, så pas på med at komme for meget mel i..
  3. Lad dejen hæve i ca. 30 min ved stuetemperatur.
  4. Beklæd en lille bradepande ca 30x30 med bagepapir, og fordel dejen ud i formen med hænderne. Det behøver ikke være pænt!.
  5. Remonce: Bland alle ingredienser sammen til en jævn masse..
  6. Prik nogle store huller i dejen med fingrene inden du fordeler remoncen på dejen. Lad herefter dejen hæve ca. 30 min mens du varmer ovnen op til 220 grader.
  7. Bag brunsvigeren i ca. 15 min. Hold øje med den, og skru ned for ovnen hvis den bliver for mørk..
  8. Når den er færdigbagt kan den pyntes eller skæres ud som en kagemand hvis man ønsker det!.

Snasket og lækker brunsviger Verdens bedste opskrift. Brunsviger - nem opskrift på den fynske brunsviger. Dejen tages ud på køkkenbordet og foldes et par gange, hvorefter den lægges i en anden skål, som dækkes tæt til med husholdningsfilm. Fantastisk opskrift på Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand). Når man er opvokset på fyn, har man altid været vandt til brunsvigerkagemand til sin fødselsdag.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Appetizing Brunsviger - på fynsk! (også til kagemand)"

Post a Comment