Recipe: Delicious Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind

Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind. Til de tre af jer der endnu ikke har prøvet det selv. Max live-cooker alle hverdage her under Corona lockdown. Sådan steger du andebryster med sprødt skind!

Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind Læs mere partering af kylling og hvad du kan bruge resten. Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce - nem aftensmad med kylling. Kylling med dijonsennep, honning, citron, fløde og andet godt, samt sprøde ovnkartofler og grøn salat · Opskrift på hasselback kylling med fyld af tomat og mozzerellaost. You can have Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind

  1. You need 2 of store Kyllingevinger.
  2. It's 1 of ryg fra kyllingen.
  3. You need 5 fed of hvidløg.
  4. Prepare of Skind fra kyllingehalsen.
  5. You need of Et par stilke blegselleri.
  6. It's 1/2 of æble.
  7. It's of Citrontimian.
  8. It's of Salt og peber.
  9. You need of Olivenolie.
  10. You need 1/2 of dl mayonnaise 1/2 dl græsk yoghurt.
  11. You need of Små ribstomater til pynt evt.
  12. Prepare of Thaibasilikum med blomster til pynt også.

En mættende skål salat med masser af grønt, saftig kylling, knasende sprødt skind og smilende æg. Kom salat i en stor dyb tallerken og placer kylling, æg, bønner, agurk, linser og sprød kyllingeskind oven på. Hæld dressingen hen over og server. Med sprødt og smagfuldt skind" by Food TV on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind instructions

  1. Læg vinger, ryg, skind og hvidløg i et fad der kan gå i ovnen, kom olivenolie, salt og peber over kylling og hvidløg. Resten af kyllingen gemmes til senere brug, evt i fryseren..
  2. Varm ovnen op til 200 grader, varmluft og undervarme og sæt fadet i ovnen og steg det ca 45-50 minutter, hvis skindet uden kød er sprødt inden, så tag det ud og læg på en tallerken..
  3. Når det er taget ud af ovnen og kølet lidt af, så fjern skind og kød fra vinger og ryg. Hak bladselleri, de stegte hvidløg og det halve æble i små stykker..
  4. Bland alle ingredienserne i dressingen af yoghurt og mayonnaise, og smag til med salt og peber..
  5. Anret salaten i en skål og pynt med ribstomater og sprødt skind. Spises med et stykke rugbrød eller med baguette efter smag..
  6. Velbekomme og god fornøjelse..

Hotte kyllingevinger med ruccola- og urtesalat. Vask og skær salaten ud, skær radiserne groft, og hak urterne. Stille og roligt smelter fedtet af andebrystet, og skindet bliver gradvist mere og mere sprødt (og saftigt). Jeg selv er ret stolt af denne ret med stegt andebryst - den smager intet mindre end vidunderligt, og du har alle nødvendige smagsindtryk i retten. Skyl den med kold vand i en sigte så de ikke klistrer sammen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Salat af kyllingevinger og ryg med sprødt skind"

Post a Comment