How to Cook Yummy Store bløde chokoladeboller

Store bløde chokoladeboller. Bløde chokoladeboller der er luftigt og helt perfekte er nok det bedste bagværk der findes, hvis du Disse chokoladeboller smager allerbedst når de er lune og chokoladen stadig er smeltet, og så med. Lækre og hjemmebagte chokoladeboller, der er bløde og store. Chokoladebollerne er bagt med Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Store bløde chokoladeboller Allerhelst serveret direkte fra ovnen med et tykt lag. Yndlings chokoladeboller Chokoladeboller skal være bløde, snaskede og i hvertfald ikke tørre! Synes de her passer den beskrivelse godt, og er de bedste jeg har smagt 🙂 Opskrift til ca. You can cook Store bløde chokoladeboller using 8 ingredients and 15 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Store bløde chokoladeboller

  1. Prepare 2.5 of dl mælk.
  2. Prepare 100 of gr smør.
  3. It's 50 of gr gær.
  4. It's 1 of knsp salt.
  5. It's 45 of gr sukker.
  6. It's 2 of æg.
  7. It's 75 of gr chokolade (grofthakket).
  8. Prepare of ca 500 gr hvedemel.

Nemme, lækre og store chokoladeboller med masser af chokolade. De er lavet med kærnemælk og er super nemme at lave. Lækre hvide boller med kardemomme og chokolade. Sprøde på toppen og bløde indeni og med den fineste smag af smør, chokolade og kardemomme.

Store bløde chokoladeboller step by step

  1. Smelt smørret lad det afkøle.
  2. Mælken lunes (37 grader) opløs gæren heri, tilsæt salt, sukker, æg og den afkølet smør.
  3. Tilsæt melet lidt af gangen, ælt dejen godt, til den slipper skålen. Det tager ca 15 min på lav hastighed. Måske skal du bruge mere el mindre mel. Dejen skal være blød og smidig, men må godt klæbe lidt til hænderne..
  4. Lad dejen hæve, lunt og tildækket i 45 minutter.
  5. Tag dejen ud på et meldrysset bord, fold den sammen og træk den til en lang pølse, fordel nu chokoladestykkerne på dejen og fold sammen (Ikke rør for meget ved dejen, for så smelter chokoladen og gør dejen mørk) Du kan evt bruge gummie handsker, det gør at varmen fra dine hænder bliver mindre og chokoladen ikke smelter så nemt.
  6. Del dejen i 12-16 stykker, form hvert stykke til en bolle og sæt dem på en bageplade. Pas på med at sætte dem for tæt, så vokser de sammen. Det er en god ide at komme mel eller olie på hænderne, så er det nemmere at forme den bløde dej..
  7. Sæt et fad eller en skål i bunden af en SLUKKET OVN, hæld kogende vand i fadet.
  8. Sæt pladen med bollerne ind og luk ovnlågen.
  9. Lad bollerne efterhæve ved dampen fra det kogende vand i ca. 30 minutter. De kan virke lidt “blævret”, men det okay.
  10. Tag boller og vandfad ud af ovnen, bollerne tildækkes og hviler, ca 30 min el til dobbelt størrelse.
  11. Tænd ovnen op til 175 grader.
  12. Bag bollerne i 15-20 minutter til de er gyldne og gennembagte.
  13. Med det samme bollerne kommer ud af ovnen, pensles de med lidt becel, det gør dem blanke.
  14. Lad de store, bløde boller køle let af på ovnristen, inden de serveres nybagte og lune godt med smør.
  15. De også gode dagen efter.

Lækre chokoladeboller med store stykker af chokolade og sødet med banan. Bollerne her er sprøde udenpå og dejligt bløde inden i - og så smager de virkelig godt med smør på. Så en gang imellem skal man jo diske op med lidt hjemmelavede sager som kan tilfredsstille både store og små. Så er de klar til madpakke eller fødselsdag. eller bare til hvad som helst. Yndlings chokoladeboller Chokoladeboller skal være bløde, snaskede og i hvertfald ikke tørre!

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Cook Yummy Store bløde chokoladeboller"

Post a Comment