How to Make Yummy Græskartærte med blåskimmelost

Græskartærte med blåskimmelost. Skær koldt smør i mindre stykker, og smuldr det med mel og salt, evt. i en foodprocessor, så det kommer til at ligne reven ost. Blåskimmelost er virkelig en gave i enkle, grønne retter, fordi den kan give så meget smag, konsistens og umami til den ellers simple grøntsagsret. Cecilie Sofie Svensson giver dig et bud på et skønt.

Græskartærte med blåskimmelost En elsket klassiker med et lækkert tvist. Det brunede smør fremhæver alle de skønne og komplekse smagsnuancer fra både kartoflerne og den fyldige. Klik her for at oprette din smagsprofil og match med mad, du vil elske! You can cook Græskartærte med blåskimmelost using 15 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Græskartærte med blåskimmelost

  1. It's 125 g of smør.
  2. Prepare 125 g of hvedemel.
  3. It's 50 g of fuldkornshvedemel (grahamsmel).
  4. You need 1 of tsk. salt.
  5. You need 1 of lillle æg.
  6. It's of evt. 1 spsk. koldt vand.
  7. It's of ca. 3 dl tørrede bønner eller linser til indlæg til tærtebunden (se billeder på min opskrift på Porretærte med bacon).
  8. It's of fyld:.
  9. Prepare 1/2 of lille hokkaido græskar (ca. 350 g).
  10. You need 4 of æg.
  11. It's 2 of dl piskefløde.
  12. You need 100 g of blåskimmelost (Danablu eller Roqueforte).
  13. It's of lidt salt.
  14. You need of friskkværnet peber.
  15. You need of Tilbehør: Evt. en rå selleri- eller fennikelsalat.

Grillet rib-eye med rødbeder og blåskimmelost. IKEA - OST BLÅMÖGEL, Blåskimmelost, Sødmen balanseres med tydelig smak av salt for en rund men kraftig og pikant smak. Passer utmerket på ostebrettet, men også som en ingrediens i matlaging. Sådan laver en græskartærte med edderkoppespind.

Græskartærte med blåskimmelost instructions

  1. Dej: Smuldr smør, hvedemel, fuldkornshvedemel med salt, evt. i en foodprocessor. Saml dejen med sammepisket æg. Lad dejen hvile i køleskab mindst en time..
  2. Tærtebund: Rul dejen ud, og beklæd en tærteform med løs bund (24 cm i diameter).
  3. Tryk kanterne godt til siderne af tærtebunden. rik evt. bunden med en gaffel. Sæt formen i køleskab 15 min. Tænd ovnen 225 grader..
  4. Forbag tærtebunden med indlæg. Læg alufolie eller vådt bagepapir i tærteformen. Fyld med linser eller bønner. Sæt tærtebunden i den varme ovn ca. 10 min. og skru temperaturen ned til 175 grader. Bag ca. 15 min. til bunden er gylden..
  5. FYLD: Vask græskar og flæk det. Skrab kernerne ud. Skær græskaret i tynde siver på ca. 3 mm..
  6. Pisk æggene sammen med fløde. Pres blåskimmelosten igennem en si og pisk det i massen. Krydr med lidt salt og peber. Hæld blandingen i i tærtebunden og sæt den straks i den varme ovn (175 grader). Bag 5 min. Fordel græskarstykkerne i tærten og bag videre ca. 10 min. Skru ovnen op på 200 grader og bag ca. 15 min. mere til fyldet er stivnet..

Si vandet fra, og mos græskarternene i en blender eller foodprocessor. Dejlig og lidt anderledes frokostsalat med blå ost, avocado, kiwi og ristede nødder. Utraditionel lagkage med brombær, hvid chokolade og blåskimmelost (©DR). Her får du Tobias Hamanns opskrift på en spændende lagkage med en anderledes ingrediens, nemlig blåskimmelost. Mummum.dk - Dit online madunivers med opskrifter og madinspiration.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Make Yummy Græskartærte med blåskimmelost"

Post a Comment