How to Prepare Delicious Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller. Fiskefrikadeller spiser vi året rundt, men selvfølgelig med forskelligt tilbehør afhængigt af årstiden. Der findes ikke mange køkner uden en eller anden form for fiskefrikadelle. Dette er en helt klassisk dansk opskrift som mormor ville have lavet gammeldags fiskefrikadeller.

Fiskefrikadeller Some varieties often incorporate cream, breadcrumbs, and other seafood ingredients such as salmon and shrimps. Fiskefrikadeller or Danish Cod Fritters with Remoulade Sauce. Fish with just the right amount of zing. You can have Fiskefrikadeller using 12 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Fiskefrikadeller

  1. Prepare of Fiskefrikadeller:.
  2. You need 400 g of fiskefilet, f.eks sej, kuller eller torsk.
  3. It's 1-2 of tsk. groft havsalt.
  4. It's 1 of lille løg.
  5. Prepare of Friskkværnet peber.
  6. Prepare 2 of spsk. hvedemel.
  7. You need 1 of æg.
  8. Prepare 2 of dl mælk.
  9. You need of ca. 1 spsk. olie (neutraltsmagende eller mild olivenolie).
  10. It's of ca. 2 spsk. smør.
  11. It's of Tilbehør: Nye kartofler eller rugbrød, evt. mayonnaise med kapers eller remoulade.
  12. You need of Agurke-rabarbersalat Se opskriften her: https://cookpad.com/dk/opskrifter/2632524-agurke-rabarbersalat.

When you're in the mood for fish with a twist, this recipe delivers! Cod covered in a batter made from Dijon mustard, Greek yogurt, curry powder, and lemon juice. Fiskefrikadeller Laks og torskefilet hakkes groft. Derefter køres det i en kødhakker, foodprocessor eller som jeg har gjort; med en kniv/hakkefunktion på stavblenderen.

Fiskefrikadeller instructions

  1. Fiskefrikadeller: Skær fisken ud i små stykker og kom dem i en foodprocessor. Tilsæt salt. Tænd og kør, til fiskekødet er hakket. Det bliver sejt og fastere..
  2. Hæld det hakkede fiskekød over i en skål. Riv løget fint på et rivejern og rør det i farsen. Krydr med peber, tilsæt hvedemel og æg. Rør mælken i lidt ad gangen, til farsen er smidig. Rør evt. Stil fiskefarsen i køleskabet mindst 30 minutter. Rør den derpå igennem. Er den for fast, tilsættes mere mælk..
  3. Sæt en pande over ved god varme. Kom smør og olie på og lad det blive gyldent. Form farsen til ca. 12 aflange frikadeller mellem en ske og hånden. Kom fiskefrikadellerne direkte på panden. Steg dem 7-8 minutter på hver side ved middelvarme. Vend dem med en palet og steg, til de er gennemstegte og lysebrune på begge sider..
  4. Servér varme fiskefrikadeller med agurke-rabarbersalat, friskkogte kartofler eller rugbrød og evt. mayonnsise med kapers eller remoulade..
  5. .

Tilsæt resten af ingredienserne og pisk det grundigt igennem. Hjemmelavede fiskefrikadeller er nemme at lave og så sikrer du samtidig, at smagen forbliver frisk, når de skal serveres. Super lækre i hverdagen men også oplagte at servere på Fiskens dag. I øvrigt kan fiskefars anvendes til andet end blot frikadeller. Another popular variation is fiskefrikadeller replacing the meat with fish as the main ingredient and often served with remoulade.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "How to Prepare Delicious Fiskefrikadeller"

Post a Comment