Recipe: Tasty Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke

Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke. Salat af hestebønner, selleri, melon, æble, ristede hasselnødder og verveinne. Dertil hommuskugler Opskrift af Ulla Schou - Cookpad. Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke.

Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke Fransk ost med oliventapanade og radise. Friterede og sprøde svineører gør det godt som snack sammen med syltet porre. (©DR). Grisens lyttelapper bliver til her herlige, sprøde snacks med syltede porrer. You can cook Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Ingredients of Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke

  1. You need 100 g of blancherede hestebønner.
  2. You need 1 of porre.
  3. It's 1 of radise.
  4. It's of Grønkål, palmekål og New Zeelandsk spinat.
  5. You need 4 of skiver spegeskinke.
  6. Prepare of Olivenolie.
  7. It's of Lidt smør.
  8. It's of Salt og peber.

Retten lavede Nikolaj Kirk i programmet Nak & Æd. Videoselektor: masjidlar faoliyatini yo'lga qo'yish masalasi ko'rib chiqildi. лига чемпионов уефа. футбол. /html/head/meta[@name='og:title']/@content. Gennem flere år som grøntsagsdyrkende landmænd og kokke er vi kommet på bølgelængde med den underligste knold og er blevet charmeret af de hårdeste rødder. Vi dyrker vores fascination for hver enkelt grøntsag, finder ud af hvad de kan bruges til, og hvad de gør godt for.

Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke instructions

  1. Start med at pille alle bønnerne ud af bælgene, blancher dem i kogende vand 2 minutter..
  2. Pil alle hinderne af hestebønnerne, skær skinken i tændstiktykke stænger og steg dem i varm olie..
  3. Når skinketændstikkerne er helt sprøde tages de op og lægges til afdrypning på køkkenrulle. Fordel kålstykkerne på en bageplade med bagefolie og kom salt og olie på. Sæt pladen i ovnen ved 220 grader. Steg porre og radise i olien fra skinken til porren er godt branket..
  4. Tag radisen af panden, den skal ikke være så branket som porren. Skær radisen og porren igennem inden serveringen..
  5. Varm hestebønnerne op i lidt brunet smør, tag kålen ud af ovnen og server retten på en varm tallerken som vist her på billedet. Giv evt. lidt brød til..

Anden efterses og skylles i koldt vand ind- og udvendig. Vingespidserne klippes af og anden tørres med køkkenrulle. anden lægges tilbage i køleskabet uden. Festmad og hverdagsopskrifter fra BO BEDRE's mesterkokke og andre gourmeter. Her på denne side kan du finde lækre madopskrifter på nemme forretter og lækre hovedretter til enhver lejlighed: julemad, sommerretter, nytårsmenu, grillmad. Salat Bland skal og saft fra citron og alle øvrige ingredienser til dressingen sammen og lad den hvile et øjeblik.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Tasty Hestebønner, grillet porre, radise, ovnristetkål og tændstikskinke"

Post a Comment