Recipe: Yummy Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere

Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere. Kylling, mos og gulerødder.det hele med et ekstra tvist: Krydret pankorasp gør kyllingen knasende sprød, jordskokker giver mere smag til mosen og de stegte gulerødder få en dejlig karamelliseret overflade. Tilsæt jordskokker heri sammen med lidt vand, så det kun lige dækker. Fjern skindet fra gåsebrystet, og skær selve kødet ud i tern.

Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere Se mere på vores.den med f.eks. vores kartofler med tomatiseret chipotle (patatas bravas) eller vores dampede broccolini m. havsalt, for lidt ekstra sprødhed og grønt. Smag til med salt og peber. Skræl jordskokker og snit helt fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv. You can cook Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere using 13 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere

  1. You need 3-4 of røde jordskokker.
  2. Prepare 4-5 of blade savoy kål.
  3. You need of Et par håndfulde lilla krøllede rosenkål.
  4. You need 2 of guerande gulerødder.
  5. You need 3-4 of forårsløg.
  6. It's 1 of tsk friskrevet ingefær.
  7. You need 1/2 of tsk karry.
  8. It's of Ca.1 dl god tomatsauce (jeg havde en rest i fryser).
  9. Prepare 1 of dl røde linser.
  10. It's of Evt lidt frisk grønt til pynt.
  11. Prepare of Kokosolie til at stege i.
  12. Prepare 4-5 of skiver laks fra filet - kan udelades.
  13. It's of Salt og peber.

Læg lasagnepladerne lagvis med kødsovs, jordskokker i Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Kom gulerødder og peberfrugt i gryden til løget, og svits et par minutter. Laks med bagte gulerødder og pesto. Dræn de grønne linser fra dåsen.

Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere instructions

  1. Jeg havde de skønneste grøntsager og havde netop læst i min nye kogebog af Kirsten Skårup..
  2. Vask og skrub jordskokker og gulerødder - skær i tynde skiver på mandolin jern. Skyl rosenkål og savoy kål som skæres i strimler. Forårsløg skæres i små stykker.
  3. Kog linser i rigeligt vand ca 20 min.
  4. Varm kokosolie ca 3-4 spsk på en stor pande eller sauterpande - tilsæt karry og rør igennem - tilsæt jordskokker og gulerødder sauter et par min - tilsæt linser med lidt væde og tomatsauce samt frisk revet ingefær..
  5. På en anden pande sauteres kål og forårsløg et par min også i lidt kokosolie - tilsæt så kålen til de andre grøntsager smag til med salt og peber - vend rundt - pynt evt med røget laks og lidt friskhakket krydderurter - server.

Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel salat, avocadoskiver og linser ovenpå. Dryp med lidt citronsaft, og krydr med salt og peber. Rul wrappene sammen, og servér straks. Stegte nudler med grøntager og æg kan være et lækkert alternativ til den sædvanlige pastaret. Og så er retten ovenikøbet nem at lave.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Stegte jordskokker og gulerødder med savoykål og lidt mere"

Post a Comment