Recipe: Appetizing Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder

Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder. Sunde grøntsagspølsehorn med luftigt dej af broccoli, gulerødder, havregryn og æg. Brug dem til madpakke, frokost eller som et mættende mellemmåltid. Lækker vintersalat med grønkål, æble, parmesan og ovnbagte gulerødder i flere farver.

Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder Rør rundt, og pres det hele lidt sammen. Tilføj et par skefulde af kogevandet. Dæk nu retten med mornaysauce og til sidst rasp. You can have Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder

  1. It's 2 of stk laksebøffer fra frost (Aurora fakta).
  2. It's 200 g of færdiglavet broccoli ris Lidl.
  3. It's 50 g of ukogt fuldkorns pasta.
  4. Prepare 50 g of gulerødder i skriver.
  5. You need 10 g of peanut.
  6. It's 25 g of light ketchup Lidl.
  7. It's of Evt.
  8. Prepare of Let remoulade.

Brug gerne mere mornaysauce, hvis mængden ikke dækker hele fadet. Kog pastaen efter anvisning på emballagen. Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost - Anna Mad. Ovnbagte Kartofler Og Kylling I En Champignon Flødesauce.

Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder step by step

  1. Start med at finde en dyb skål frem som tåler mikrobølgeovn hæl så 200g broccoli ris som drysset med lidt grønsags salt og giv broccolien 3-4 minutter i mikrobølgeovn.
  2. Kogt i mens pasta efter anvisningen på pakken..
  3. Tænd oven på 200g varmluft og læg lakseburgerne ind sammen med gulerødderne i ca 15 minutter eller eller til bøfferne er blivet sprøde..
  4. Hæl det færdige broccoli ris, pasta og bøffer over på en tallerken og top det med ketchup, remoulade og peanut. Velbekomme.

Aftensmaden skulle være nem, så det · Ufattelig nem og lækker opskrift på kylling i fad med spidskål, gulerødder og en dejlig karrysovs. Server med nykogt pasta og resten af osten. Vi bruger Cookies, inklusiv tredjeparts, på vores website for a sikre at det fungerer efter hensigten, forbedre og personalisere indhold, måle og rapportere på brugen af websitet samt målrette markedsføring. Du kan vælge at servere ris til. De purerede tomater, bouillonen og timian koges sammen i en gryde.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Appetizing Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder"

Post a Comment