Recipe: Delicious Bagte gulerødder

Bagte gulerødder. Gå med mig i køkkenet når jeg lavet linsehummus med bagte gulerødder og giver mine bedste tips og tricks. Bagte gulerødder er en fabelagtig slags tilbehør. Det kan spises året rundt og alt efter hvilken sæson kalenderen skriver, kan man variere marinaden, som de bagte gulerødder steger i.

Bagte gulerødder Tag det klare brunede smør, som ligger øverst i. Ovnbagte gulerødder serveret med pocheret æg, ristet rugbrød og friske krydderurter. Få opskriften på bagte gulerødder Skrub gulerødder, læg dem i et ovnfast fad, pensl med olie og krydr. You can have Bagte gulerødder using 5 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

Ingredients of Bagte gulerødder

  1. You need 8 of små eller mindre gulerødder hvis lidt større så flæk dem - de må gerne have lidt top på.
  2. You need of Lidt olivenolie.
  3. You need of Ca 50 g fåreost (feta).
  4. Prepare of Lidt reven citronskal.
  5. You need of Salt og peber.

Tag fadet ud, og pensl overfladen med marinaden fra bunden af fadet. Skøn og fyldig salat vendt i marrokansk dressing. Lækker vegetarisk salat fyldt med smag. I programmet Spis og spar lavede kok Jesper Vollmer lækre opskrifter med gulerødder, og det blev blandt andet til disse lækre gulrødder bagt i ovnen.

Bagte gulerødder instructions

  1. Vask gulerødderne og hvis de har det lidt størrelse så flæk dem og/eller skær dem i stykker så de har nogenlunde samme tykkelse!.
  2. Kom i plastikpose tilsæt olivenolie - vend rundt så de har olie på alle sider - læg dem så på en bage plade beklædt med bagepapir drys med lidt salt - bag i ca 15 min ved 185 grader - bagetid lidt afhængig af størrelse - de må godt lige have lidt bid!.
  3. Server med fåreost og lidt reven citron! Jeg havde lidt sød kartoffel sammen med gulerødder og vi fik dem som tilbehør til stegt skrubbe.

Bagte gulerødder, pesto og frisk bøffelmozzarella smager som slik i en frisk pastasalat. Her får du opskriften på pastasalat med grøn pesto og bagte gulerødder. Server de bagte gulerødder med siruppen. Pynt gerne med urter og spiselige blomster. Opskrift på Culotte i Römertopf med gulerødder og bagte kartofler Vi lavede bagte kartofler til dagens okseculotte.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Delicious Bagte gulerødder"

Post a Comment