Recipe: Yummy Engelsk bøf

Engelsk bøf. Engelsk bøf stegt til perfektion som du selv vælger: Rød, medium eller gennemstegt. Måden at stege bøffen på er naturligvis ens uanset tilbehøret. Bøf af oksefilet eller tyndsteg med løg kaldes 'engelsk bøf'.

Engelsk bøf Vi snakker med Thomas, og du gætter aldrig hvad vi snakker om!. - Det er birkepollen. Ej pis! - Nu ved i det! What does engelsk bøf mean in Danish? You can cook Engelsk bøf using 7 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Engelsk bøf

  1. You need of bøf - Jeg valgte at bruge mørbrad fra dansk ungkvæg 3 stk af 200 plus og 3 på godt 100 g.
  2. You need of løg - jeg brugte franske løg med masser af smag - brug evt alm løg og nogle skalotteløg.
  3. You need of Smør.
  4. It's of Lidt olie.
  5. You need of Lidt oksefond.
  6. Prepare of Lidt gastrik.
  7. Prepare of Evt lidt fløde.

OKSEKØD engelsk bøf AF UOERTRUFFEN KVALITET, MED MANGE SMAGE OG EFTERSNMAG. Find en engelsk oversættelse i den gratis dansk ordbog fra bab.la. Vi er egentlig lidt usikre på, hvad den har med England at gøre, for vi har kun Egentlig er engelsk bøf skåret af oksefilet, men du kan bruge lige det stykke kød, du har lyst til. Engelsk bøf med bløde løg og brun sovs med fløde.

Engelsk bøf instructions

  1. Tag bøffer ud af køleskab - en times tid for stegning.
  2. Smelt smør og lidt olie på en pande - skær løg i skiver ikke for tykke - jeg bruger mandolin jern. Kom dem på panden med det brunede smør og olie - sauter dem ved god varme - så de bliver fine brune og bløde.
  3. Kom løg i et fad - smel lidt mere smør og brun bøfferne 1-2 min på hver side - ved høj varme.
  4. Læg bøffer I en pande eller bradepande der kan gå i ovnen sæt i ovnen ved 230 grader I 4-5 min - stege tid afhænger af tykkelse - og selvfølgelig hvor rose de skal være! Brug evt stegetermometer hvis du ikke kan mærke med fingere om de har fået nok!.
  5. Panden hvorpå bøf er stegt koges af med lidt oksefond - smages til med salt og peber - samt gastrik og evt lidt fløde.
  6. Anret - server med små kartofler og Asier - vi fik også en grøn salat til.

En meget lækker og populær ret. Få opskriften på den lækre middag her. Læs mere om tilberedning og tilbehør. Vi har samlet opskrifterne, der inspirerer dig til lækre retter med engelsk bøf. Bøf — (fransk boeuf) er en skive oksefilet, der er banket med en kødhammer, bestrøet med salt og peber og stegt i smør på en pande.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Engelsk bøf"

Post a Comment