Easiest Way to Cook Delicious Gateau Marcel

Gateau Marcel. Den klassiske Gateau Marcel er super nem at lave og smager helt og aldeles vidunderligt. Det er en ægte chokoladebombe til chokoladefans og består af en luftig chokolademousse, hvor halvdelen bages i ovnen. Den bagte chokolademousse bliver til en saftig og skøn chokoladekage, som dernæste toppes med den anden halvdel chokolademousse.

Gateau Marcel Today, as sous-chef of one of the most famous patisseries in Copenhagen, he wants to keep spoiling customers with better flavours. In his Gâteau Marcel he pairs cinnamon. Gateau Marcel er efterhånden en rigtig "klassisk" chokoladekage, dog med et lækkert tvist da den både består af lækker chokoladekagebund, og lækker chokolademousse på toppen. You can cook Gateau Marcel using 6 ingredients and 11 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Gateau Marcel

  1. It's 200 g of mørk chokolade.
  2. It's 200 g of smør.
  3. You need 100 g of sukker.
  4. It's 6 of æggeblommer.
  5. It's 6 of æggehvider.
  6. Prepare of Pynt: hakket chokolade.

Den er ekstremt let at lave, og altid et kæmpe hit. Gâteau Marcel - Michel Michauds "verdensberømte" 🍫chokoladekage 🍰her i Danmark. Med bare få ingredienser fås en lækker og dejlig kage med en blanding af bagt og ubagt chokolademousse. Kagen bliver kun bedre af at stå til dagen efter og den er yderst fryseegnet Den ligner en Gateau Marcel.

Gateau Marcel step by step

  1. Pisk æggeblommerne med 1/3 af sukkeren til det er luftigt..
  2. I en anden skål piskes æggehviderne stive med resten af sukkeren..
  3. Hak chokoladen fint..
  4. Smelt smøren..
  5. Kom chokoladen i en skål og hæld den varme smør over. Rør i det indtil chokoladen er helt smeltet..
  6. Vend forsigtigt først blommer i chokolade blandingen og herefter hviderne..
  7. Hæld halvdelen af dejen i en smurt springform beklædt med bagepapir i bunden..
  8. Bag kagen i en foropvarmet ovn ved 180 grader i ca. 20 min. Kagen skal kun lige være bagt..
  9. Lad kagen køle af inden resten af dejen fordeles ovenpå kagen. Pynt kagen med hakket chokolade..
  10. Stil kagen på køl i mindst 4 timer eller natten over inden den kan serveres..
  11. Kagen kan sagtens fryses ned..

Den smager som en Gateau Marcel. Men det er IKKE en Gateau Marcel … Der er nemlig skåret kraftigt i mængden af smør, sukker og æg i denne lækre chokolademousse-kage. Det har heldigvis ikke ændret på den fantastiske smag, den cremede konsistens og det elegante udseende. En gateau Marcel er en bagt chokolademousse med chokolademousse ovenpå. Helt enkelt, meget nemt og vildt lækkert.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Cook Delicious Gateau Marcel"

Post a Comment