Recipe: Yummy Tærte med røget laks

Tærte med røget laks. ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr. Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks. Opskrift: Beklæd en tærteform med mørdej.

Tærte med røget laks En skøn frokost tærte eller let aftensmad med røget laks, blomkål og porre. Kan nydes både lun og kold. Pisk resten af æggene sammen med ricotta og fløde og krydr med salt og peber. You can have Tærte med røget laks using 14 ingredients and 6 steps. Here is how you achieve it.

Ingredients of Tærte med røget laks

  1. It's 200-300 g of laks.
  2. You need 3 of æg.
  3. It's 1 of dl græsk yoghurt eller fløde.
  4. Prepare of Salt og peber.
  5. Prepare 1 of porre.
  6. Prepare 2 of forårsløg.
  7. You need of Lidt smør.
  8. You need of Masser af hakket dild 3-4 spsk.
  9. You need of Bund af.
  10. You need 125 g of rugmel.
  11. You need 125 g of hvedemel.
  12. You need 125 g of smør.
  13. Prepare 100 g of vand.
  14. Prepare 1 of tsk salt.

Hæld æggemassen hen over laksen og grønsagerne. Velsmagende tærte med hjemmelavet, klassisk tærtedej og spændende fyld af røget laks, løg og asparges. Delikat, mættende og ligetil at gå i gang med. Fantastisk tærte med en vinderkombination af dejlige asparges og sprød bacon på toppen.

Tærte med røget laks step by step

  1. Start med bunden. Bland mel og salt tilsæt smør i tern og smuldr med fingrene (som reven ost) alternativt brug foodprocessor - tilsæt vand og saml dejen - den skal ikke æltes - sæt I køleskab - dejen kan laves dagen før - den kan også fryses..
  2. Rens porre og forårsløg skær i skiver og sauter I lidt smør på en pande - bare 1 par min - de skal ikke tage farve..
  3. Pisk æg med yoghurt eller fløde og salt og peber..
  4. Rul dejen ud så den passer til din form - Jeg brugte til tærten her en rektankulær form - det kunne lige så godt være en rund form! Jeg bruger metal forme med løs bund beklædt med bagepapir - så er de nemme at få over på fad/bræt!.
  5. Kom dejen i formen - er der en rest så kan den bruges til 2 små tærter! Prik heller I dejen og forbag I ca 10 min ved 180 g..
  6. Kom grøntsager på tærten og hakket dild - læg laks i skiver - og hæld æggemassen over - (har du ikke pæne skiver laks så skær i tern eller strimler og bland I grøntsagerne). Bag I ca 45 min ved 180 grader.

Udover at være lækker er tærten også virkelig nem at. En tærte-klassiker som smager vidunderligt og er supernem at lave. printer Print. Sådan laver du spinattærte med røget laks. © Aller Quiche med røget laks. Den simple tærte smager dejligt både lun og kold, så lav gerne en ekstra portion, så du har til morgendagens frokost. FYLD: Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og fordel det i den forbagte tærtebund.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Yummy Tærte med røget laks"

Post a Comment