Recipe: Perfect Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence

Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence. Vi bruger Cookies, inklusiv tredjeparts, på vores website for a sikre at det fungerer efter hensigten, forbedre og personalisere indhold, måle og rapportere på brugen af websitet samt målrette markedsføring. Aftensmad opskrifter - Lyn krebinetter med nem og lækker coleslaw samt sund grøn salat Asparges, ærter og flødesovs hæver smagen til næste niveau.

Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence Lækker og sprød kyllingesalat med forslag og opskrifter til tre forskellige slags dressing. Frikassé er en lys stuvning, som kan laves med forskelligt kød og grøntsager. Denne opskrift er med kylling, gulerødder, grønne asparges og grønne ærter. You can have Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence using 17 ingredients and 2 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence

  1. You need 1/2 of stegt kyllingebryst.
  2. You need 6 of tarteletter (købte øko fra Irma).
  3. It's of Stuvning :.
  4. Prepare 1 of dl kyllingefond fra benene.
  5. You need 2 spsk of kyllingefedt eller smør.
  6. It's 2 spsk of mel.
  7. Prepare 1 of dl piskefløde.
  8. Prepare of Lidt aspargesvand.
  9. Prepare of Salt og peber.
  10. You need of Fyld:.
  11. You need 2 of kogte gulerødder i tern.
  12. It's of Lidt blegselleri i tern.
  13. Prepare 1 of dl fine ærter.
  14. It's 1 of dl dåseasparges.
  15. You need of Kyllingebryst i tern.
  16. You need 1 spsk of hakket esdragon.
  17. Prepare 1 håndfuld of hakket persille.

Tilsæt løg og hvidløg, og sautér videre, til løgene er klare. Kom kyllingelårene tilbage i gryden sammen med hvidvin og hønsefond, bring gryden Pluk og hak imens estragonen. Kom nu fløde, ærter og asparges i gryden, bring. Kog kyllingen med de istandgjorte urter og suppevisken, til kyllingen er mør.

Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence instructions

  1. Jeg havde lavet Katrine Klinkens ret med kyllingebryst med sumak, og vi spiste kun det halve. Jeg fjernede skindet fra brystet og skar det ud i tern. Derefter lavede jeg stuvningen og lod den simre 10 minutter så melsmagen er væk. Tilsæt fyldet og smag til med salt og peber..
  2. Varm tarteletterne i ovnen og kom fyldet i, drys med persille og server straks!.

Lav en lys opbagning af smør og mel og spæd med hønsefonden og lidt af aspargesvandet mens der piskes. Tilsæt fløde og kog stuvningen godt igennem til den har en passende konsistens - hverken for tyk eller for tynd. En af mine absolut yndlingsspiser når der skal laves mad til mange er tarteletter. Og husk, med tarteletter skal man altid regne med at folk spiser flere end de først siger! Skrell og kutt søtpotet og asparges i store biter.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Recipe: Perfect Påsketartelet med kylling, asparges, ærter og gulerødder samt esdragon og persille Påskekonkurrence"

Post a Comment