Easiest Way to Make Appetizing Bagt rabarber- og jordbærkompot

Bagt rabarber- og jordbærkompot. Giv vand og margarine et opkog. Flyt gryden fra varmen, lad margarinen smelte og pisk denne blanding i marcipanmassen. Vend melet, blandet med bagepulver, i, og bred dejen ud i Mens bunden bager, blandes de dampede rabarber med jordbærrene.

Bagt rabarber- og jordbærkompot En god og nem rabarbertærte, der er hurtig at lave. Rabarberkagen smager godt med flødeskum eller is til. Få opskriften på tærten med rabarber her. @sofie_andresen: „Surdejspandekager toppet med græsk yoghurt blandet m. rabarber/jordbærkompot og en masse vanilje…" Rabarberkompot smager fantastisk, og er super nem og hurtig at lave. You can have Bagt rabarber- og jordbærkompot using 3 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Bagt rabarber- og jordbærkompot

  1. You need 600 g of rensede rabarber.
  2. It's 200 g of lys rørsukker.
  3. Prepare 500 g of jordbær.

Opskriften er sød og syrlig på samme tid, og Sidste år lavede jeg både bagte rabarber, rabarbercrumble, råmarinerede rabarber og rabarberkompot henover sommeren. Jeg glemte dog helt at dele min opskrift på sidstnævnte. BAGT søger lige nu nye medarbejdere til holdet i Gilleleje! Borgergade - den nye i klassen.

Bagt rabarber- og jordbærkompot instructions

  1. Tænd ovnen på 250 grader..
  2. Snit skyllede rabarberstilke i stykker på et par cm. Bland dem med sukker i en bradepande så de ligger i et lag..
  3. Bag rabarberne med sukker 5-10 min. til sukkeret er smeltet og begyndt at karamelisere omkring rabarberne..
  4. Skyl jordbærrene fri af jord og sand. Nip haserne af. Skær store jordbær i halve eller kvarter. Bland jordbærrene i bradepanden med de rygende varme rabarber. Bag videre 4-5 min. til jordbærrene er bløde. OBS kompotten har kort holdbarhed 4-5 dage i køleskab, da indholdet af sukker er lavt..

Og vi elsker allerede vores nye lokalområde og dets dejlige beboere højt! The black front 🖤 Borgergade - the new one in. Nem dessert med syre og sødme. Bagte rabarber med mandelcrumble og cremefraiche. Bagt rabarberkompot med mandelcrumble og creme.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Make Appetizing Bagt rabarber- og jordbærkompot"

Post a Comment