Easiest Way to Prepare Delicious Svampesuppe

Svampesuppe. Efterårssuppe med svampe og krydderier, som er nem at lave og smager fantastisk. Server med godt brød til og gerne lidt ekstra ristede svampe på toppen. Vi laver dejlig lækker svampesuppe, fyldt med lækre champignoner og andre forskellige svampe.

Svampesuppe Tilsæt laurbærblade og tilsæt svampe med væde, bouillon og fløde. Kog ind, til suppen får en cremet konsistens. Kom de hakkede svampe ned til løgene. You can have Svampesuppe using 13 ingredients and 3 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Svampesuppe

  1. Prepare 300 g of kantareller.
  2. It's 200 g of østershatte.
  3. Prepare 50 g of smør.
  4. It's of Frisk timian.
  5. It's 3-4 fed of hvidløg.
  6. You need 2 of skalotteløg.
  7. You need of Salt peber.
  8. You need 1 of l hønsefond.
  9. It's 2 spsk of sherryeddike (jeg har en grand reserva 25 år).
  10. It's of Ca 1 dl fløde.
  11. Prepare of Lidt citronsaft.
  12. Prepare 1/2-1 of dl sherry.
  13. Prepare of Ekstra kantareller smørristede til pynt.

Dejlig cremet og meget fyldig suppe med masser af svampe. Bland dem gerne, så ca. halvdelen er kantareller, der gi'r sådan en vidunderlig smag og farve til suppen. Svampesuppe eller champignonsuppe smager helt fantastisk både til hverdag og i mere festlige sammenhænge. Portobello-svampe, er et medicinsk kraftcenter og indeholder adskillige unikke sundhedsfremmende forbindelser.

Svampesuppe step by step

  1. Rens svampe ‘riv’ østershat i strimler - pil skalotteløg og hvidløg og skær i mindre stykker - varm smør op i gryde - jeg tilbereder på grill og bruger en støbejernsgryde! I det brunede smør tilsættes løg og hvidløg rør rundt et par min tilsæt så svampe og timian sauter et par min.
  2. Tilsæt så hønsefond og lad det simre I ca 20 min.
  3. Fjern evtuelle ‘grene’ fra timian. Blend med stavblender så du har en tyk grød Tilsæt så fløde og sherry eddike - kog op og tilsæt sherry! På en pande sautere du ekstra kantareller et par min. Anret - suppen er tyk og måske lidt som grød - så det er et mål tid server evt med et stykke landbrød til.

Jeg kender opskriften på en svampesuppe. Lav din egen lækre svampesuppe med denne opskrift af Kenwood. Obs: Billedet er vejledende og illustrerer ikke nødvendigvis opskriften nedenfor. De kan allesammen findes i den danske natur. Den er nem at bruge og indeholder mange spisesvampe, uspiselig svampe og giftige svampe. svampesuppe. ►.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easiest Way to Prepare Delicious Svampesuppe"

Post a Comment